خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نحوه ساختن کمپوت گلابی
 

 

نحوه ساختن کمپوت گلابی

یخچال | گلابی | لیوان | ساختن | حرارت | آبلیمو | آموزش آشپزی

نحوه ساختن کمپوت گلابی

نحوه ساختن کمپوت گلابی 

کمپوت گلابی را به آسانی در منزل نیز می توانید درست کنید و از مزه بینظیر آن لذت ببرید. ما این اموزش را در اختیار شما قرار میدهیم. خیلی بافایده است هر از گاهی میوه هایي که داخل یخچال باقی ماندن را کمپوت کنیم تا اضافه بر این که از خراب شدن آنها جلوگیري می کنیم از فواید فوق العاده میوه ها هم بهره مند شویم.

به نظر من یکی از لذیذ ترین کمپوت ها, کمپوت گلابی است حتی گاهی لذیذ تر از خود گلابی هم است چون بافت آن خیلی لطیف هست, بعد به جای این که کمپوت هاي کارخانه اي راکه مملو از مواد نگه دارنده میباشند را بخریم خیلی ساده کمپوت هاي لذیذ را در منزل بپزیم و از خوردن انها لذت ببریم.

نحوه ساختن کمپوت گلابی

مواد مورد نیاز جهت تهیه کمپوت گلابی ;
گلابی ۴ شماره

عبارات مهم : یخچال – گلابی
شکر ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو طبیعی ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کمپوت گلابی ;
ابتدا باید گلابی ها را پوست کنده و انها را به ابعاد مد نظر ببریم توجه کنید که پوست و قسمت دانه ها کاملا جدا شوند.

یخچال | گلابی | لیوان | ساختن | حرارت | آبلیمو | آموزش آشپزی

دو لیوان آب و دو قاشق سرکه را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و هر کدام از گلابی ها راکه پوست کندیم و خرد کردیم فوری داخل کاسه مخلوط سرکه و آب میگذاریم تا عوض کردن رنگ ندهند. سرکه باعث می شود تا گلابی ها کدر نشوند.

اکنون داخل یک قابلمه یک لیوان آب, شکر و آبلیمو را می ریزیم و آن را هم میزنیم تا شکر کمی مخلوط شود و حرارت را هم میانگین می کنیم. می توانید مقدار شکر را هم بر طبق ذائقه تان کمتر یا اکثر بریزید.

بعد گلابی ها راکه حدود دو الی سه دقیقه داخل مخلوط آب و سرکه ماندند از کاسه خارج میکنیم و انها را می ریزم داخل قابلمه و در قابلمه را هم می بندیم تا گلابی ها نرم شوند و بپزند. توجه کنید که مخلوط آب و سرکه داخل کاسه را باید بریزید دور و فقط گلابی ها را داخل قابلمه بریزید.

نحوه ساختن کمپوت گلابی

گلابی ها خیلی سریع و حدود یک ربع الی ۲۰ دقیقه اي می پزند و نرم میشوند و اگر اکثر روی حرارت بمانند شکلشان را از دست می دهند. بعد گاهی انها را چک کنید و هنگامی به حد دلخواهتان نرم شدن دیگر کمپوت آماده است در یکی دو دقیقه نهایی گلاب را هم اضافه کنید تا کمپوت تان مزه دار شود.

در این مرحله اگر دوست داشتید شربت کمپوتتان غلیظ تر باشد می توانید گلابی ها را در بیاورید و بگذارید شربت کمی بجوشد تا غلیظ شود. گرچه به نظر من شربت کمپوت هر چقدر رقیق تر باشد کمپوت دلچسب تر هست.

یخچال | گلابی | لیوان | ساختن | حرارت | آبلیمو | آموزش آشپزی

اکنون کمپوت ما آماده است و باید اجازه بدهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن می توانیم داخل ظرف در بسته بگذاریم و آن را درون یخچال نگه داری کنیم و هنگامی بافایده خنک شد سرو کنیم. نوش جان

نحوه ساختن کمپوت گلابی

واژه های کلیدی: یخچال | گلابی | لیوان | ساختن | حرارت | آبلیمو | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>