• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    سیب زمینی | کرمانشاه | کرمانشاه | زردچوبه | همراه | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه 

    امروز جهت شما روش تهیه سیب پلو را حاضر نموده ایم که خوراکی است متعلق به مردم کرمانشاه و مزه بسیار بینظیر نیز دارد. جای جای کشور عزیزمان ایران عزیزمان پر است از فرهنگ هاي خوراکی متنوع که هر کدام به تنهایی بینظیر و منحصر به فرد میباشند. یکی از این اقلیم هاي بی نظیر غرب کشور است که می توانیم از خوراک ها

    و غذاهایی که در آن منطقه پختن می شود کمال بهره گیری را بکنیم و گه گاهی آنها را جایگزین غذا هاي روتین و مادام العمر مان کنیم. مانند همین سیب پلوی کرمانشاهی که قرار است امروز با هم با روش تهیه آن راکه اتفاقاً خیلی هم ساده و ساده است اکثر آشنا شویم. در ادامه با اجازه از محضر همه ي کدبانوهای کرمانشاهی عزیز, با ایرانگردی به مقصد کرمانشاه در کنار ما بمانید.

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    مواد مورد نیاز جهت تهیه سیب پلو کرمانشاهی ;
    مرغ تکه شده است ۸۰۰ تا ۱ کیلو گرم

    عبارات مهم : سیب زمینی – کرمانشاه
    پیاز خلالی خرد شده است ۱ شماره
    برنج ۳ پیمانه
    سیب زمینی مکعبی ریز خرد شده است ۲ شماره متوسط
    شوید «شبت» تازه یا خشک شده است ۱۰۰ گرم
    زعفران سائیده ۱/۴ قاشق چایخوری
    کره ۵۰ گرم
    نمک, فلفل, زردچوبه و زیره به میزان لازم
    کشمش پلویی ۱/۳ پیمانه
    روغن مایع جهت سرخ کردن کمی

    طرز تهیه سیب پلو کرمانشاه ;
    گذشته از این که پروسه پختن کردن را شروع کنیم برنج پاک کرده را شسته و جهت ۱ تا دو ساعت خیس میکنیم. تکه هاي مرغ راکه جهت لذیذتر شدن آن میتوانیم از ران مرغ بهره گیری کنیم. تکه هاي مرغ را همراه با نمک و پودر فلفل سیاه مزه دار میکنیم.

    سیب زمینی | کرمانشاه | کرمانشاه | زردچوبه | همراه | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی

    بهتر است تکه هاي مرغ را نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهیم تا کاملاً مزه دار شوند. اکنون داخل یک قابلمه مناسب ۲ پیمانه آب ریختیم و روی شعله قرار میدهیم تا جوش بیاید و بعد پیازی راکه خلالی خرد کردیم را اضافه می کنیم.

    و بعد تکه هاي مرغ مزه دار شده است را اضافه میکنیم, کمی زردچوبه به آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تکه هاي مرغ بپزد.

    بعد از وقت داده شده است مرغ ها را از آب خارج می کنیم. میتوانیم انها را داخل آبکشی بریزیم تا کاملاً آب اضافی آن گرفته شود. اکنون مرغ هاي پخته شده است را در تابه اي که اندکی روغن داخل آن ریختیم قرار میدهیم و انها را سرخ میکنیم تا دو طرف آن طلایی شود.

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    مرغ هاي سرخ شده است را فعلا کنار می گذاریم. اکنون نوبت سرخ کردن سیب زمینی هایي است که آن را به صورت مکعبی در ابعادی به اندازه تقریبی ۱ سانتی متر برش زدیم.۴ تا ۵ پیمانه آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کره را به آب اضافه می کنیم.

    وقتی آب به جوش آمد اندکی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و تا برنج خوش رنگ تر شود و سپس برنج را اضافه می کنیم و زیر حرارت را بالا میبریم تا آب برنج کاملاً بخار شود. اگر به برنج موقع خیس دادن آن نمک اضافه نکرده بودیم, مقدار مناسبی نمک هم به آب برنج اضافه میکنیم.

    سیب زمینی | کرمانشاه | کرمانشاه | زردچوبه | همراه | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی

    زمانی که آب برنج تبخیر شده است بود سیب زمینی هاي سرخ شده است را همراه با شوید خرد شده است به برنج اضافه می کنیم.برنج را همراه با سیب زمینی و شوید مخلوط میکنیم و تکه هاي مرغ سرخ شده است را روی برنج می چینیم.

    درب قابلمه را قرار میدهیم و صبر میکنیم تا بخار برنج بالا بیاید در این فاصله زعفران را با دو قاشق سوپخوری آب جوش دم می کنیم و بعد در گوشه اي از سیب پلو می ریزیم. اکنون اجازه میدهیم تا برنج کاملاً بپزد و دم بکشد. در این فاصله کشمش ها راکه از گذشته خیس کردیم را همراه با مقدار کمی روغن روی شعله با حرارت ملایم حدودا ۱ دقیقه تفت میدهیم.

    روش تهیه سیب پلو کرمانشاهی خوشمزه

    وقتی برنج دم کشید, قسمت زعفرانی پلو را جدا کنید و سیب پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و بعد پلوی زعفرانی را همراه با کشمش هاي تفت داده شده است روی غذا می ریزیم و اندکی زیره هم می پاشیم و جهت تزئین هم از چند شاخه کوچک شوید تازه بهره گیری میکنیم. سیب پلو ما حاضر سرو کردن هست.

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | کرمانشاه | کرمانشاه | زردچوبه | همراه | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب زبان اصلی طب اطفال
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب داخلی
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • خرید کتاب های زبان اصلی باطنی، رمز و راز
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>