خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی
 

 

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی 

کباب لقمه زعفرانی خوشمزه را در منزل درست کنید و از مزه بسیار بینظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید. زعفران رنگ و مزه بینظیر به این غذا میدهد. انواع کباب پای اثبات سفره هاي ایرانی و تقریباً باب طبع همۀ ما ایرانی هاست, اکنون چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همه ي وقت وقت و جای مورد نیاز جهت تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم,

بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مقاله روش تهیه کباب لقمه اي زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. انشاالله تهیه اش کنین و از مزه مزه اش لذت ببرین.

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

مواد مورد نیاز جهت تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ الی ۴ شماره گوجه فرنگی متوسط

عبارات مهم : خوشمزه – شماره
۱ شماره پیاز
۱ قاشق غذاخوری سماق
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
۳۰ گرم کره
نمک و فلفل به مقدار لازم

خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

مراحل تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

۱- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا می گیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعداً کبابمون وا میره بعد توجه کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

۲- اکنون گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون خوشمزه تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک, پودر گلپر در صورت میل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

۳- بعد مواد رو بافایده و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم بافایده ورز دادنشه بعد حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد جهت نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

۴- اکنون دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم بافایده داخل دستمون به هم فشردشون می کنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه اي که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریباً ۸ شماره کباب لقمه اي بهمون میده.

۵- اکنون ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

۶- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب , آب میندازه.

۷- اکنون روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

۸- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایي چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه می کنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

۹- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه ي کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

۱۰- اکنون دیگه کباب لقمه اي ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

۱۱- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو می کنیم … نوش جان

واژه های کلیدی: خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>