• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » بهترین روش تهیه کیک اسفناج خوش طعم

    بهترین روش تهیه کیک اسفناج خوش طعم

    مخلوط کن | بهترین | لیوان | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    بهترین روش تهیه کیک اسفناج خوش طعم

    بهترین روش تهیه کیک اسفناج خوش طعم 

    کیک اسفناج سرشار از آهن و مواد معدنی هست، مزه و ظاهر بسیار خوبی هم دارد و میتوانید از تصحیح کردن و میل نمودن آن لذت ببرید. 

    مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک اسفناج ;
    تخم مرغ ۳ شماره
    آرد دو لیوان
    شکر یک لیوان
    روغن نصف لیوان
    پوره اسفناج یک لیوان
    بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
    هل یک قاشق مرباخوری
    گلاب کمی

    بهترین روش تهیه کیک اسفناج خوش طعم

    طرز تهیه کیک اسفناج ;
    امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آن قدر زدم که جای پره هاي همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مانند کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد تدریجی به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده است و در فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم.

    نکته جهت پخت کیک اسفناج ;
    اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

    مخلوط کن | بهترین | لیوان | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | بهترین | لیوان | حرارت | اسفناج | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • خرید کتاب زبان اصلی دایره المعارف
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • دانلود منابع مرجع متالورژی
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>