خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی
 

 

روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی

تهیه کوفته برنجی | مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی

روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی

روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی 

کوفته برنجی یکی از لذیذ ترین غذاها در دنیا هست, امروز آن را جهت شما همراه با انبه درست میکنیم که فوق العاده خواهد بود. این غذا را میتوانید جهت وعده ناهار یا شام در منزل تهیه کرده و با شیر غلیظ سرو کنید.

مواد لازم

روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی

۳/۴ پیمانه خامه نارگیل
۱/۴ پیمانه قند خرما

عبارات مهم : تهیه کوفته برنجی – مخلوط کن
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
انبه
۲ پیمانه آب
۱ پیمانه برنج
آرد برنج
شیر

طرز تهیه

۱٫ خامه نارگیل, شکر خرما و نمک را در یک شیرجوش با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم تفت دهید تا شکر کاملا ذوب شود. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید.

تهیه کوفته برنجی | مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی

۲٫ انبه را پوست کنده و به مکعب هاي کوچک تقسیم کنید.

۳٫ در یک شیرجوش دیگر, آب را روی حرارت ملایم بجوشانید. برنج را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا برنج ها کاملا پخته و نرم شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست.

۴٫برنج را درون کاسه بریزید. مخلوط خامه نارگیل را اضافه کنید. هم بزنید. اندکی از برنج را در کف دست گذاشته, یک تکه انبه در آن قرار دهید. آنها را فشار دهید تا توپی شکل شوند.

روش تهیه کوفته برنجی و انبه خوشمزه و عالی

۵٫ توپی ها را درون آرد برنج بغلتانید و سپس درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

۶٫ در صورت میل میتوانید شیر تغلیظ شده است روی انها ریخته و سرو کنید.

تهیه کوفته برنجی | مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی

واژه های کلیدی: تهیه کوفته برنجی | مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>