خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی
 modiseh 

آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی

طرز تهیه ته چین رنگارنگ بسیار خوشمزه + عکس ته چین رنگارنگ

آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی

مواد لازم :

زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن (مایع) ۱ ونیم پیمانه
ماست ۳ پیمانه
گوشت ۱ کیلوگرم
برنج ۶ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم

طرز تهیه :

در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه ای روی هم به طور مساوی می ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال های بادام و پسته تزیین می کنیم.
نکات :
۱)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
۲)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
۳)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>