• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی

    آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی

    طرز تهیه ته چین رنگارنگ بسیار خوشمزه + عکس ته چین رنگارنگ

    آموزش دستور پخت ته چین رنگارنگ خانگی

    مواد لازم :

    زردچوبه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    کره ۱۰۰ گرم
    روغن (مایع) ۱ ونیم پیمانه
    ماست ۳ پیمانه
    گوشت ۱ کیلوگرم
    برنج ۶ پیمانه
    تخم مرغ ۴ عدد
    رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم
    زعفران به میزان لازم
    پیاز ۲ عدد
    خلال پسته به میزان لازم
    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه :

    در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه ای روی هم به طور مساوی می ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال های بادام و پسته تزیین می کنیم.
    نکات :
    ۱)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
    ۲)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
    ۳)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • خرید کتاب های لفاظی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دین
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>