اطلاعیه سایت
پنیر پارمزان | مخلوط کن | خوشمزه | پاستا | حرارت | آموزش آشپزی
پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و محبوب
اگر جهت یک ناهار لذیذ و پرطرفدار دنبال یک حکم تهیه میگردید ما به شما پاستاي صدفی شکم پر را توصیه می دهیم. این غذا یک غذای لذیذ و شیک و مناسب مهمونی, مخصوصا جشن تولد کوچولوها هست.
میزان سرو; ۴ الی ۶ نفر
پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و محبوب
مواد لازم;
پاستای صدفی «درشت»; ۲۵ شماره
کره; یک دوم پیمانه
عبارات مهم : پنیر پارمزان – مخلوط کن خامه پر چرب; ۱ پیمانه
پنیر پارمزان «رنده شده»; یک و سه چهارم پیمانه
سینه مرغ پخته «بدون پوست و استخوان»; ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا; یک و یک دوم پیمانه
پنیر ماتزرلا «رنده شده»; ۱ پیمانه
تخم مرغ; ۱ شماره
نمک; به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم
برگ ریحان تازه «درشت خرد شده»; به مقدار لازم
برگ جعفری «درشت خرد شده»; به مقدار لازم
طرز تهیه;
پنیر پارمزان | مخلوط کن | خوشمزه | پاستا | حرارت | آموزش آشپزی
۱٫ ابتدا پاستا را مطابق دستورکار روی بسته آن بپزید تا نرم شود. جهت تهیه سس آلفردو, کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد, ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان مانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا, تخم مرغ, نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲٫ سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد ۲۲×۳۲ سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی مانده را روی آن ها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده
پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و محبوب
را روی انها بپاشید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از گذشته گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت میل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده است تزیین کرده و سرو نمایید.
واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | مخلوط کن | خوشمزه | پاستا | حرارت | آموزش آشپزی