خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم
 

 

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم

لیمو عمانی | قورمه سبزی | لوبیا | اسفناج | آموزش آشپزی

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم 

برترین روش تصحیح کردن خورش نذری مخصوص ایام سوگواری محرم را برایتان جمع آوری کرده ایم تا در این روزها بتوانید برترین نذری را درست کنید. البته قورمه سبزی به اندازه خورش قیمه در بین غذا هاي نذری فراوانی ندارد ولی به هر حال احتمالا بتوان آن را جزو سه غذای معمول نذری روزهای محرم به تعداد آورد .معمولا اکثر از همۀ غذا هاي نذری کار و وقت می برد.

چون سبزی دارد و پاک کردن و خرد کردن و سرخ کردن سبزی، وقت و انرژی می برد. ولی با این حال خیلی از عزاداران هر سال قورمه سبزی نذر امام «ع» می کنند. به چه دلیل که در سنجش با سایر غذا هاي نذری ماه محرم، طرفداران خاص خودش را دارد.

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم

مواد مورد نیاز جهت ۱۰۰ نفر

گوشت گوسفندی ۸ کیلو گرم
لوبیا قرمز ۲ کیلو گرم

عبارات مهم : لیمو عمانی – قورمه سبزی
پیاز ۱۰ کیلو گرم
لیمو عمانی ۱ کیلو گرم
سبزی قورمه ۱۰ کیلو گرم
برنج ۱۵ کیلو گرم

لیمو عمانی | قورمه سبزی | لوبیا | اسفناج | آموزش آشپزی

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

۱٫ لوبیاها را بشویید و بگذارید بپزد .گوشت گوسفندی را هم پاک کنید و به اندازه خورشی خرد کنید. پیازها را خرد کنید و کناری بگذارید. سبزی قورمه را هم پاک کنید و بعد از شستن خرد کنید و در روغن سرخ کنید. دیگی حاضر کنید و گوشت را همراه با اندکی روغن در آن بریزید و تفت دهید.به گوشت در حال سرخ شدن پیاز هم اضافه کنید.

۲٫ ریختن زردچوبه هم فراموش نکنید..سپس سبزی سرخ شده است و لوبیای پخته را هم بیفزایید. اکنون اندکی آب بریزید و در دیگ را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورش جا بیفتد نیم ساعت گذشته از اتمام پخت ،بعد از این که از طبخ گوشت مطمئن شدید ،نمک به همرااه با لیمو عمانی اضافه کنید.

۳٫ جهت این که خورش لذیذ تر شود لوبیاها را به جای طبخ بعد از شستن و خشک کردن ،۵ تا ۶ دقیقه در تابه اي بدون روغن که از گذشته گرم کرده اید تفت دهید.البه لوبیاها را باید مرتب هم بزنید تا نسوزد. مراقب باشید مقدار شنبلیله سبزی چندان نباشد لیکن خورش تلخ می شود.

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم

۴٫ اگر گشنیز سبزی قورمه را چندان بریزید خورش کمی شیرینتر میشود . بعضی افراد اصولاً آن را حذف می کنند. در مخلوط سبزی قورمه، با دقت به فصل،اسفناج یا برگ چغندر می ریزند. اکنون که فصل زمشتان است از اسفناج بهره گیری نمایید اسفناج به خورش لعاب می دهد.

۵٫ به هر کیو گرم سبزی ۵ تا ۶ شاخه پیازچه هم بیفزایید . پیازچه مزه خورش را لذیذ میکند. سبزی خورش قورمه را خیلی سرخ نکنید لیکن تلخ می شود. جهت پخت قورمه سبزی در حجم چندان معمولا لوبیا را از گذشته نمی پزند آن را از شب گذشته خیس کرده و هم وقت با سبزی به گوشت اضافه میکنند ولی در این صورت دیگر نمیشود لوبیا را تفت داد.

لیمو عمانی | قورمه سبزی | لوبیا | اسفناج | آموزش آشپزی

۶٫ اگر اضافه بر لیمو عمانی درسته از پودر لیمو عمانی هم اضافه کنید خورش خوش مزه تر می شود. بعضی افراد اضافه بر لیمو عمانی آبلیمو ترش یا آبغوره هم می ریزند.

روش تهیه خورش قرمه سبزی نذری محرم

واژه های کلیدی: لیمو عمانی | قورمه سبزی | لوبیا | اسفناج | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>