اطلاعیه سایت
پخت و تزیین کوکو سیب زمینی مغز دار مجلسی
تزیین کوکوی سیب زمینی | تزیین کوکوی سیب زمینی شکم پر | تزیین کوکو سیب زمینی | عکس تزیین کوکو سیب زمینی | تزئین کوکوی سیب زمینی | تزئین کوکو سیب زمینی | تزیین کوکو سیب زمینی | تزئين كوكو سيب زميني | عکس تزیین کوکو سیب زمینی | تزئین کوکوی سیب زمینی | عکس تزیین کوکو سیب زمینی | تزیین کوکوی سیب زمینی شکم پرت | کوکوی سیب زمینی مغز دار |
قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
سیب زمینی رو بپزید و با پوره کن له کنید یا رنده کنید .
تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
نکته :
برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .
بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
قالب رو در فر بمدت ۴۵ دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .
مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران آبکرده غلیظ ۱ ق س
قارچ ۱۵۰ گرم
زرشک ۱ ق س
رب گوجه ۱ ق س
جعفری خرد کرده ۲ ق س
پیاز سرخ کرده ۱ ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
آبلیمو ۱ ق س
روغن ۲ ق س