خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی
 modiseh 

آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی

ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید.سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>