خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی
 

 

آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی

ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

آموزش دستور تهیه ذرت بو داده خانگی

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید.سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>