• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

    خوشمزه | محصول | لیوان | لواشک | حرارت | آموزش آشپزی

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه 

    لواشک آلو یکی از لذیذ ترین غذایی ها هست, به خاص اگر در منزل تهیه شود, شما می توانید طبق فرمان زیر آنها تهیه کنید. آلو مانند دیگر میوه هاي تابستانی کال و رسیده دارد که از ترش و شیرین متغیر هست. مغازه دارها و میوه فروش ها جهت بازارگرمی همه ي که شده است کال این میوه را سریعتر از موعد می آورند و می فروشند.

    اما شما صبر کنید و جهت خریدش شتاب نکنید. این روزها برترین وقت جهت خرید این میوه هاي رنگارنگ هست. آلو انواع گوناگونی دارد و در رنگ هاي زرد, سرخ و بنفش و با مزه هاي ترش, شیرین و ملس دیده می شود. غیر از این, نوع آبدار و گوشتی دارد که طبیعتا نوع آبدارش جهت تصحیح کردن لواشک, بسیار مناسب تر هست.

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

    طرز تهیه;

    آلو; یک کیلوگرم/ نمک; یک قاشق مرباخوری/ آب; دو لیوان

    خوشمزه | محصول | لیوان | لواشک | حرارت | آموزش آشپزی

    معمولاً آلوهای رسیده و له شده است جهت پخت لواشک مناسب ترند. آلوها را بافایده بشویید و درون قابلمه بریزید. دو لیوان آب را روی آلوها بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. اول شعله را چندان کنید تا آب جوش بیاید ولی بعد از جوش آمدن, حتماً شعله را کم کنید و نمک را اضافه کرده و بافایده هم بزنید.

    اصلا به این فکر نکنید که در قابلمه را بگذارید, چون خیلی سریع آلوها سر رفته و گاز شما را کثیف میکند. هرگز آب بیشتری به قابلمه آلو اضافه نکنید, چون باید غلظتش حفظ شود. دلواپس نباشید آلوها به کف قابلمه نمی چسبد. هر چند دقیقه یکبار که گذرتان به آشپزخانه افتاد, قابلمه آلو را هم بزنید ولی مورد نیاز نیست بالای سرش بایستید. هرچه آلو با حرارت کم و وقت زیادتری بپزد, لواشک بهتری به شما میدهد.

    بعد از گذشت یک یا دو ساعت که بستگی به جنس آلو دارد, حرارت را خاموش کنید. برترین وقت موقعی است که آلوها دیگر شکل خود را از دست داده اند و هنگامی هم می زنید, هسته ها جدا شده است و روان و معلق در قابلمه دیده می شوند. محصول هم شبیه آش شده است هست.

    طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

    اگر آلوی شما زردرنگ است و دوست دارید رنگش قرمز شود, کافی است چند دانه آلوی قرمز به ظرف اضافه کنید. اگر آلو قرمز نداشتید, چند شماره گیلاس هم میتواند اینکار را بکند.به علت داشته باشید هرگز جهت ترش شدن لواشک, آبلمیو یا افزودنی دیگری اضافه نکنید. ترشی خود آلو همراه با نمک کافی هست. قابلمه را بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن یک لگن و یک آبکش یا صافی اندازه هم و مناسب, حاضر کنید.

    آلوهای پخته را داخل آبکش یا صافی بریزید و یا دست آن را هم بزنید تا به تدریج از صافی رد شده است و به کاسه یا لگن زیری بریزد. اگر دست شما به آلو یا مواد اسیدی دلنازک هست, حتماً موقع صاف کردن آلو, دستکش دستتان کنید. این قدر اینکار را ادامه دهید تا فقط هسته ها آلو در آبکش باقی بمانند. اکنون مایع لواشک حاضر هست.

    خوشمزه | محصول | لیوان | لواشک | حرارت | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: خوشمزه | محصول | لیوان | لواشک | حرارت | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی باطنی، رمز و راز
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آمریکا
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی تربیت
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • کتاب های فیزیک حالت جامد اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>