• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    لیمو عمانی | مخلوط کن | شهرهای | ایرانی | زردچوبه | همراه | ایران | آموزش آشپزی

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی 

    روش تهیه گشنیز کباب لذیذ را جهت شما داریم که خوراکی از شهر ماکو میباشد, میتوانید جهت ناهار یا شام آن را درست کنید.شهر سنگی ماکو, در گوشه شمال غربی ایران, یکی از زیباترین شهرهای کشور عزیزمان ایران هست. شهری که در میانه تا کوهی بلند شکل گرفته است و بخش هایي از قسمت قدیم شهر, هنوز زیر صخره ها جا خوش کرده اند.

    احتمالا اگر به صورت زمینی به ترکیه سفر کرده باشید, از این شهر خوشگل و خنک عبور کرده باشید. احتمالاً به علت مسافران چندان این شهر کوچک است که باعث شده است به نسبت قد و اندازه اش, هم غذاخوری هاي خوبی داشته باشد و هم غذا هاي متنوع و لذیذ.

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    یکی از غذا هاي لذیذ این شهر “کباب گشنیز” یا به لهجه خودشان “گشنیز کباب” هست. این غذا مختص ماکو نیست و در شمار زیادی از شهرهای آذری زبان شمال غرب کشور عزیزمان ایران پخته میشود, ولی اسم این غذا با شهر ماکو گره خورده هست.می توانید کباب گشنیز را در منزل درست کنید و بخورید یا اگر به این شهر رفتید سراغش را از کبابی هاي شهر بگیرید.

    احتمالا این غذای خانگی را در یک غذاخوری یافتید. اگر هم هنوز این غذای لذیذ به رستوران هاي شهر راه نیافته, باز هم سراغش را بگیرید.

    لیمو عمانی | مخلوط کن | شهرهای | ایرانی | زردچوبه | همراه | ایران | آموزش آشپزی

    « گوشت و گشنیز و لپه »

    نیمی از نحوه تهیه این کباب مثل دیگر کباب هاي مرسوم هست, ولی غیر از مواد معمول جهت پخت کباب کوبیده, به مواد دیگری هم نیاز دارید.

    * مواد مورد نیاز جهت شش نفر:

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    دویست گرم لپه
    دو پیاز متوسط
    دو تخم مرغ
    نیم کیلو گشنیز تازه
    چند لیمو عمانی
    یک قاشق آرد
    نمک, فلفل و زردچوبه و کمی روغن مایع جهت سرخ کردن

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    طرز تهیه:

    ۱٫ اول از همه ي لپه ها را پاک کرده, بعد از شستن با آب خنک بپزید. بعد از آخر روند پخت, آنها را از آبکش رد کنید, ولی آب آن را دور نریزید; در ادامه به این آب نیاز خواهید داشت. یکی از پیازهای پوست کنده را به همراه گوشت چرخ کرده در دستگاه مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا پیاز کاملا به خورد گوشت برود.

    لیمو عمانی | مخلوط کن | شهرهای | ایرانی | زردچوبه | همراه | ایران | آموزش آشپزی

    ۲٫ آنها را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به سراغ پیاز دوم بروید. پیاز دوم را به قطعات کوچکی خرد کرده, با لپه هایي که آب آن را گرفته اید در دستگاه ریخته و همزدن را تا مخلوط شدن آن ادامه دهید.

    ۳٫ بعد از این مرحله, گوشت و پیاز را با لپه و پیاز له شده است مخلوط کنید. از اینجا به بعد باید آستین بالا زده, وارد عمل شوید, ورز دادن گوشت و باقی مخلفات در این مرحله اهمیت بالایی دارد. بعد از اینکه بافایده مواد را ورز دادید, کمی نمک, زردچوبه و فلفل به آن بیفزایید, مقدار این مواد را به سلیقه خودتان تنظیم کنید.

    طرز تهیه گشنیز کباب خوشمزه و عالی

    ۴٫ تخم مرغ ها را دانه دانه بشکنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید و مجدد ورز بدهید. تخم مرغ باعث می شود مخلوط کباب یکدست شود و در هنگام طبخ وا نرود. بعد از مخلوط کامل تخم مرغ ها با باقی مواد, کار حاضر سازی مواد مهم کباب ما به آخر رسیده هست.

    ۵٫ اکنون وقت سرخ کردن کباب هست. این کباب علی رغم کباب هاي معمول, کباب نمیشود و داخل ماهیتابه باید آن را سرخ کرد. مقدار کمی روغن مایع در ماهیتابه اي که گرم شده, بریزید و بعد از چند لحظه, تکه هاي کوچکی از مواد گوشی را در دست شکل داده, در روغن بگذارید. اندازه این کباب, علی رغم تصور قبلی از عنوان کباب, خیلی بزرگ نیست. گشنیز کباب با ابعادی در حد یک تخم مرغ کوچک حاضر میشود و در مجموع شکل بیضی مثل و تا حدی تپل دارد.

    ۶٫ با سرخ شدن دو طرف تمامی کباب ها, آنها را در ظرف دیگری بگذارید و روند حاضر سازی باقی مواد را نخست کنید. در ماهیتابه دیگری, گشنیز پاک شده, شسیته و خرد شده است را با روغن تفت دهید. حرارت در این مرحله نباید چندان باشد, لیکن گشنیز را تیره و تلخ می کند.

    ۷٫ با نرم شدن و عوض کردن رنگ بسیار کم گشنیز, کار این مرحله آخر یافته هست. یک پیاز کوچ را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود. بعد آرد را به پیاز و روغن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و به خوبی با پیاز مخلوط شود. اکنون نوبت بهره گیری از آب لپه هایي است که کنار گذاشته اید.

    ۸٫ یک پیمانه از این آب را به همراه یک پیمانه آب معمولی به پیاز سرخ شده است اضافه کنید, لیمو عمانی ها را با نوک چاقو یا فشار مختصر چنگال حفره کرده, در قابلمه بیندازید. افزودن گشنیز تفت داده شده است به این مواد, کار حاضر کردن سس را به آخر می رساند. این مخلوط باید حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه با حرارت میانگین بجوشد و قوام پیدا کند. هنگامی سس تان غلیظ شد, کباب هاي سرخ شده است را داخل قابلمه انداخته, تا مزه مواد را به خود بگیرد و مغزپخت شود.

    خوش مزه با سبزی

    در ایران, می توانید مزه کباب را در انواع و اشکال گوناگون سراغ بگیرید; از بختیاری و برگ, چنجه گرفته تا کوبیده و تابه اي, ولی مزه کباب هاي ایرانی محدود به این عناوین نیست. در شهر ماکو و بسیاری شهرهای آذربایجان کبابی پخته می شود, که طعمش بسیار لذیذ هست; کبابی که با یک سبزی خوش عطم و با عصاره اي لذیذ, طعمی منحصر به فرد گرفته هست.

    نکته: فوت خوش عطر

    میتوانید گشنیز را کمی همراه پیاز تفت دهید, اگر هم نخواستید آن را به آب اضافه کنید. افزودن کمی آرد به پیاز در تهیه سس موجب قوام آن می شود, آن را حذف نکنید. حفره کردن لیموعمانی به خروج مزه آن و ایجاد مزه اي ملس و دلپذیر در سس کمک می کند.

    واژه های کلیدی: لیمو عمانی | مخلوط کن | شهرهای | ایرانی | زردچوبه | همراه | ایران | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • کتاب های گوش و حلق و بیتی اورجینال
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • خرید کتاب های زبان اصلی روزنامه نگاری، رسانه
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • کتاب های سیستم های اطلاعاتی اورجینال
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • دانلود فایل های زبان اصلی بدنسازی
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>