خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی
 

 

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی

سيب زميني | مخلوط کن | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی 

کتلت قارچ را می توانید در منزل درست کنید و از مزه بینظیر و خاص آن لذت ببرید. به شمار اعضای خانواده این غذا را درست کنید. برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت دارند, گیاهخوارند یا مایلند جایگزین هاي تندرست تری جهت گوشت پیدا کنند, کتلت قارچ گزینش خوبی خواهد بود.

مواد لازم:

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی

قارچ: نیم کیلو
سیر: ۲ حبه

عبارات مهم : سيب زميني – مخلوط کن
تخم مرغ: ۳ شماره
آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
سبزی ها خوشبو: ۲ قاشق
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

نکته مهم : کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست…

سيب زميني | مخلوط کن | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

فرمان پخت:

۱٫ ابتدا قارچ ها را چرخ کرده و با سبزی ها خوشبو و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد, ولی اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید, می توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت بهره گیری کنید.

۲٫ بعد از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه, قدری آرد به آن اضافه کنید.

۳٫ نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده اید, به مخلوط اضافه کرده, بافایده هم بزنید تا مواد یک دست شود.

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی

۴٫ اکنون روغن را در تابه اي روی حرارت داغ کنید و از مواد شروع به اندازه یک گردو بردارید و در دست تان صاف کنید و در روغن بريزيد. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت ها سرخ شود, سپس روی دیگر کتلت ها را سرخ کنید.

رازهای کتلت مامان پز

سيب زميني | مخلوط کن | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

آب سيب زميني خام را براي آنکه بوي کتلت نامطبوع نشود, حتماً بايد گرفت.

سيب زميني پخته را حتماً بايد رنده کرد و نبايد آن را همراه گوشت, چرخ کرد. سيب زميني خام را مي توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سيب زميني با گوشت مخلوط نشود.

آموزش تهیه کتلت قارچ خوشمزه و عالی

در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچي بهره گیری شود, چون کتلت پوک مي شود و در صورت بهره گیری از آرد سوخاري و آرد گندم, کتلت, خمير مي شود و پوکي مناسبي نخواهد داشت.

کتلت با سيب زميني خام هنگام سرخ شدن, روغن کمتري مي برد و براي کساني که در مصرف روغن احتياط مي کنند, مناسب تر هست.

براي سرخ کردن کتلت با سيب زميني پخته بايد در تابه روغن زياد باشد تا کتلت روغن کمتري به خود بگيرد و بعد هم بايد کتلت را روي کاغذ روغن گير گذاشت تا روغن اضافي آن گرفته شود.

برترین سبزی جهت کتلت, ترخون و مرزه است که عطر بی نظیری به کتلت مي دهد. می توانید یکبار هم زیره را آزمون کنید.

واژه های کلیدی: سيب زميني | مخلوط کن | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

daroopost

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>