اطلاعیه سایت
نوشیدنی | استفاده | فانتزی | همراه | حرارت | انواع | سرامیک | سرویس چای خوری
شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی
جدیدترین و شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی
انواع مجموعه مدل دکوراسیون داخلی شیک و جدید
پیشنهاد مدل دکوراسیون های تازه و شیک جهت سال ۲۰۱۷ و ۹۶ می باشد
شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی
همراه با مدل های تازه مقالات قشنگی در ضمینه سلامت , سبک زندگی , روانشناسی و… قرار میدهیم
نکاتی مهم در استفاده از انواع ظروف غذاخوری
امروزه ظروف مختلفی اعم از پیرکس و آرکوپال و بلور تا چینی و سرامیکی با طرحها و شکل های متفاوت به مشتریان عرضه می شود. حال این پرسش مطرح می شود که در خرید این ظروف به چه نکاتی توجه کنیم ؟ و آیا استفاده از این ظروف جهت انواع غذاهای سرد و گرم و یا استفاده آنها در فر و دماهای با حرارت بالا جایز است ؟
نوشیدنی | استفاده | فانتزی | همراه | حرارت | انواع | سرامیک | سرویس چای خوری
ظروف شیشه ای
امروزه استانداردهای مورد نیاز جهت ساخت ظروف شیشه ای مناسب وجود دارند و به عنوان مثال این ظروف باید عاری از هر گونه ترک باشند؛ لیکن که باعث کاهش مقاومت مکانیکی شیشه میگردد.
شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی
نکات مهم در خرید ظروف شیشه ای:
* سطوح داخلی و خارجی ظروف باید صاف و یکنواخت باشد.
* محل اتصال و جوش روی بدنه ظروف نباید تیز و برنده باشد.
* ظروف شیشهای نباید دارای رگههای رنگی قابل رویت باشند.
* وجود سطوح تیره یا لکه در ظروف شیشهای که در اثر شستشو با آب داغ تمیز نشود، غیر مجاز هست.
* از مزایای ظروف شیشه ای مشخص بودن مواد غذایی درون آنهاست. لذا ترجیحا انواع براق این ظروف را گزینش نمایید.توجه به این توصیه مهم است که شکل و رنگ اغلب مواد غذایی نشانگر کیفیت و تازگی آنها میباشد. از قرار دادن این ظروف در شرایط شوک حرارتی یعنی گرم و سرد شدن ناگهانی و شدید، احتراز کنید. در غیر این صورت خطر شکستن ناگهانی این ظروف را ترساندن می کند.
نوشیدنی | استفاده | فانتزی | همراه | حرارت | انواع | سرامیک | سرویس چای خوری
ظروف آرکوپال
این گونه از ظروف چینی که قشنگی مشابه دیگر ظروف چینی و استحکامی بیش از آن را داشته و در عین حال سبک و تاحدودی براق هستند، موجب اقبال عمومی به آنها گردیده است.در واقع، این ظروف از شیشه زیباتر و نشکنتر و همچنین از چینی سبکتر است.برای تولید این ظروف، مواد اولیه ظروف شیشهای را به همراه بعضی مواد معدنی تا دمای ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ درجه سانتیگراد حرارت میدهند تا ذوب شود. مراحل تولید این ظروف تا این مرحله مشابه سایر ظروف شیشهای است.ولی در مرحله انتهایی که مرحله قالب ریزی است به جای قالبریزی معمول در سایر ظروف، از دستگاهی مشابه سانتریفوژ استفاده میشود که با استفاده از نیروی گریز از مرکز ظروفی نازک را شکل میدهد. این ظروف نیز همانند ظروف پیرکس در برابر حرارت مقاومت قابل توجهی دارند.
شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی
نکات مهم در خرید ظروف آرکوپال:
* از این رو جهت استفاده از این ظروف باید ظروفی که دارای موج کمتر باشند را خریداری شود و در صورت خرید ظروف بلورین جهت استفاده های روزانه ، از خرید انواع فانتزی این ظروف که بدلیل شکل ظاهری غیرمعمولشان، شستشویشان سخت هست، پرهیز شود .* چنانچه لب پریدگی یا هر نوع آسیب ظاهری و خش فراوان در این ظروف وجود دارد، بهتر است دیگر از آنها استفاده نشود.* لب پریدگی ها علاوه بر جمع کردن باکتریها و عوامل بیماری زا، ضمنا خطر مجروح کردن لب و دهان را نیز همراه دارند و شستشوی این قسمت ها نیز سخت هست.
ظروف چینی
اینها در واقع نوعی از سرامیک هستند که مورد استفاده جهت تهیه، سرو و صرف غذا واقع می شوند و همچون سرامیک در طی دو مرحله پخته و آماده عرضه می شوند. در نخستین مرحله خاک چینی بصورت گل در آورده شده است و درون قالب ها شکل داده می شود (مثل به شکل دیس یا بشقاب) و در کوره حرارت می بیند. سپس با لعاب خاصی پوشانده شده است و دوباره در کوره قرار می گیرد.
ظروف سفال و سرامیک
ظروف سرامیکی یک قطعه از بدنهی لعاب خورده یا بدون لعاب است که ترکیب کریستالین یا شیشهای دارد و بدنهی آن به طور کامل از مواد معدنی و مواد غیرفلزی تشکیل شده است است.یک فرآوردهی سرامیکی از جامد شدن یک تکه مادهی مذاب بر اثر سرما شکل میگیرد. ظروف سرامیک غذاخوری از نوع بدل چینی هستند.
هشدارهای مهم در مصرف ظروف سرامیک :
* بعضی از رنگ هایی که جهت درخشندگی بیش تر ظروف سرامیک و لعاب آن ها استفاده می شود حاوی سرب هستند.* لذا غذاها و نوشیدنی های اسیدی را در ظروف سرامیک نگه داری نکنید و نوشیدنی های گرم مانند چای، قهوه یا آب میوه های اسیدی و ترش در فنجان های سرامیک ننوشید.
نکات مهم در خرید ظروف چینی و سرامیک :
* ترکیب آنها شیشهای و سفیدرنگ باشد.
* با رنگهای مصنوعی تزئین شده است باشند که در نتیجه نسبت به آب غیرقابل نفوذ باشند.
* چنانچه ضربهای آرام به ظرف چینی وارد شود، صدای زنگ دار و طولانی مدتی از آن شنیده میشود.
* جذب آب در انواع چینیها ناچیز بوده و از ۲/۰ تا حداکثر ۱ درصد متفاوت است.
* رنگ و جلای لعاب به کار رفته در یک قطعه باید یکنواخت و هماهنگ باشد.
سرویس چای خوری کریستال,مدل غذاخوری فانتزی,سرویس چای خوری شیک
سرویس چای خوری کریستال,مدل غذاخوری فانتزی,سرویس چای خوری شیک
سرویس چای خوری کریستال,مدل غذاخوری فانتزی,سرویس چای خوری شیک
سرویس چای خوری کریستال,مدل غذاخوری فانتزی,سرویس چای خوری شیک
سرویس چای خوری کریستال,مدل غذاخوری فانتزی,سرویس چای خوری شیک
سرویس چای خوری
واژه های کلیدی: نوشیدنی | استفاده | فانتزی | همراه | حرارت | انواع | سرامیک | سرویس چای خوری
شیک ترین مدل سرویس چای خوری تازه و فانتزی