• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی

    سیب زمینی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | شماره | حرارت | آموزش

    آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی 

    امروز روش تصحیح کردن کتلت عدسی را جهت شما عزیزان داریم که دنبال یک فرمان غذای لذیذ جهت شام یا ناهار هستید. 

    مواد مورد نیاز جهت کتلت عدس :
    عدس سبز ۱ لیوان
    سیب زمینی ۱ شماره بزرگ
    پیاز ۱ شماره کوچک
    تخم مرغ ۳ شماره
    پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
    آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    ماست ۱ قاشق غذاخوری

    آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی

    طرز تهیه کتلت عدس :
    عدس را از چند ساعت گذشته در آب خیس دهید، عدس خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و روی حرارت میانگین قرار دهید تا بپزد، بعد از این که آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبید یا از چرخ گوشت رد کنید تا عدس بافایده له شوند.

    سیب زمینی را با پوست بافایده بشویید و بگذارید داخل قابلمه و سه لیوان آب اضافه کنید تا نیم پز شود سپس پوست آن را پاک کنید و رنده ریز کنید

    سیب زمینی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | شماره | حرارت | آموزش

    پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس عدس و سیب زمینی میکس شده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و بافایده مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری را اضافه کنید و در آخر ماست را نیز اضافه میکنیم

    پس از این که مایه کتلت حاضر شد داخل ماهیتابه اندکی روغن بریزید و روی حرارت میانگین قرار دهید تا داغ شود، دست تان را نمناک کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و اندکی از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود « تمام کتلت ها را به همین صورت حاضر کنید » گرچه من کتلت ها را قالب زدم، کتلت ها را به همراه سالاد و سس مد نظر سرو کنید.

    * توصیه جهت تهیه کتلت عدس:
    می توانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی بهره گیری کنید، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه اي آرد اضافه کنید که بتوانید با دست نمناک به آن شکل بدهید.

    آموزش تهیه کتلت عدسی خوشمزه و عالی

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | شماره | حرارت | آموزش

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • منابع اورجینال ترمودینامیک و مکانیک آماری
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ورزش های رزمی
  • خرید کتاب زبان اصلی دایره المعارف
  • خرید کتاب زبان اصلی چشم پزشکی
  • کتب رسانه زبان اصلی
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی تئوری الاستیسیته
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>