اطلاعیه سایت
کارشناسان در بروزترین تحقیقات خود دریافتند مواد شیمیایی مصنوعی که به بسته بندی مواد خوراکی اضافه میشود تا مانع از نشت آب، روغن، سس و چربی فست فود به
کارشناسان در بروزترین تحقیقات خود دریافتند مواد شیمیایی مصنوعی که به بسته بندی مواد خوراکی اضافه می شود تا مانع از نشت آب، روغن، سس و چربی فست فود به خارج از جعبه شوند خود باعث ابتلای افراد به انواع بیماری ها می شود.
براساس تحقیقات این ماده روغنی و گریس مانند ازمواد شیمیایی به نام پلی فلوئوراکلیک (PFAS) تشکیل شده است اند که می توانند جذب مواد غذایی شوند و به این ترتیب باعث ابتلای افراد به بیماری هایی همچون انواع سرطان، اختلال تیروئید، ناباروری و بلوغ زودرس شوند.
این مواد شیمیایی درمقابل گرما و حرارت مقاوم هستند، ولی جذب مواد غذایی شده است و زمینه ساز ابتلای مصرف کننده به انواع بیماری ها می شوند.
عوارض وحشتناک جعبههای فست فود جهت سلامتی انسان!
کارشناسان آمریکایی جهت بررسی اثرات مواد شیمیایی موجود در جعبه های مقوایی انواع فست فود بر سلامت انسان ها، حدود ۴۰۰ جعبه از انواع برند های مشهور فست فود در سراسر قاره آمریکا را جمع آوری کرده و در ۴۶ درصد از آن ها درصد بالایی از جذب مواد شیمیایی به خوراکی های درون جعبه را شناسایی کرده اند.
مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که تا چند سال آینده این مواد شیمیایی را از بسته بندی جعبه های فست فود ها جمع آوری می کنند، ولی هنوز در بسیاری از کشور های دنیا از جمله چین از این مواد در بسته بندی ها استفاده می شود.
از جمله گروه های پرخطر که این مواد شیمیایی می تواند تاثیرات بسیار مخرب بر سلامت ازخود به جای بگذارد کودکان و زنان باردار هستند، لیکن بدن آن ها به شدت درمقابل مواد شیمیایی حساس و بی دفاع است.
این خطر بویژه جهت کودکانی که روز های زیادی از هفته فست فود به صورت سفارش از راه دور مصرف می کنند بسیار جدی و دلواپس کننده است.
کارشناسان در بروزترین تحقیقات خود دریافتند مواد شیمیایی مصنوعی که به بسته بندی مواد خوراکی اضافه میشود تا مانع از نشت آب، روغن، سس و چربی فست فود به
علاوه بر آسیب به سلامت انسان ها، این مواد شیمیایی جذب محیط زیست نمی شوند و با وجود بازیافت شدن به همراه کاغذ ماهیت شیمیایی خود را حفظ کرده که می توانند به اکوسیستم و محیط زیست آسیب جدی بزنند.
عبارات مهم : مواد غذایی – شیمیایی براین اساس کارشناسان به افراد توصیه می کنند از خوراکی های سالم دروعده های غذایی خود استفاده کنند، درصورت میل به استفاده از فست فود، مصرف آن در رستوران خطر کمتری دارد، لیکن نیاز به بسته بندی در کاغذ های روغنی آغشته به مواد سمی و سرطان زا نیست.
منبع: کلوب خبرنگاران
واژه های کلیدی: مواد غذایی | شیمیایی | استفاده | سرطان زا | آمریکایی | خوراکی | بیماری | تحقیقات | سلامت | انواع