خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن سوت لاچ خوشمزه و عالی
 

 

آموزش ساختن سوت لاچ خوشمزه و عالی

خوشمزه | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

آموزش ساختن سوت لاچ خوشمزه و عالی

آموزش ساختن سوت لاچ خوشمزه و عالی 

طرز تهیه سوت لاچ یا شیربرنج ترکیه اي را جهت شما داریم که تجریه طعمی متفاوت و خاص را به شما میدهد. بعد با هم آن را درست کنیم. 

مواد مورد نیاز جهت سوت لاچ :
برنج نصف پیمانه ي پلوپز
شیر ۴ لیوان
شکر یک لیوان
وانیل یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک شماره
آب یک استکان جهت حل کردن نشاسته ذرت

آموزش ساختن سوت لاچ خوشمزه و عالی

طرز تهیه سوت لاچ :
من از شب گذشته این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب چندان حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مثل شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر میگذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت میشود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم «با این کاسه هاي من ۴ یا ۵ تا میشود »

خوشمزه | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای مد نظر تزئین کنید.این سوت لاچ بسیار لذیذ است آزمون کنید.

واژه های کلیدی: خوشمزه | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>