خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی
 

 

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی 

سس بلونز مخصوص بهره گیری روی پاستا است و بسیار خوشمزه می باشد. امروز با هم روش تهیه آن را مرور می کنیم تا طعم آن را تجربه کنیم. 

مواد لازم:

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵۰ گرم کره

عبارات مهم : آب گوجه فرنگی – پنیر پارمسان
۱ عدد پیاز میانگین خرد شده
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ ساقه کرفس رنده شده
۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ

طرز تهیه:

۱-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا براق شوند.

آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت

۲-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

۳-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را چندان کنید تا تبخیر شود.

۴-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

۵-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یک بار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

۶-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.

آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت

واژه های کلیدی: آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>