• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه

    آموزش دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه

    طرز تهیه کوکو مرغ ویژه بسیار خوشمزه + عکس کوکو مرغ ویژه

    آموزش دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه

    کوکوی مرغ با سیب زمینی | كوكو مرغ سيب زميني | کوکو مرغ و قارچ | کوکوی مرغ و قارچ | كوكوي مرغ و قارچ | کوکو مرغ قارچ | طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ | کوکو مرغ با قارچ | کوکو مرغ گیلانی | کوکوی مرغ گیلانی | طرزتهیه کوکوی مرغ گیلانی | كوكو مرغ شمالي | کوکو مرغ شمالی | كوكوي مرغ شمالي | كوكو مرغ و سيب زميني | كوكوي مرغ و سيب زميني | کوکو مرغ و سیب زمینی | کوکوی مرغ و سیب زمینی | کوکوی مرغ+سیب زمینی | طرز تهیه کوکو مرغ و سیب زمینی | طرز تهیه کوکوی مرغ و سیب زمینی | کوکوی مرغ با سیب زمینی | كوكو مرغ سيب زميني | کوکو مرغ خام | کوکوی مرغ خام

    مواد لازم کوکو مرغ ویژه:

    سینه مرغ: یک‌دوم پیمانه
    تخم‌مرغ: ۲ عدد
    پیاز: ۲ عدد متوسط
    زعفران ساییده: یک‌هشتم قاشق چایخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم.

    آموزش دستور پخت کوکو مرغ خوشمزه

    طرز تهیه کوکو مرغ ویژه :

    ۱٫ این مقدار برای چهار نفر کافیه. اول از همه نصف یک مرغو -حدود ششصد هفتصد گرم- خوب پاک کن و بشور. بعد با یه لیوان آب و یه پیاز و کمی نمک و فلفل بذار بپزه. بعد که پخت باید در حد چند قاشق آب داشته باشه.
    بنا به گزارش آکاایران : ۲٫ خنک که شد استخوناشو جدا کن و قطعات گوشتشو خرد کن و بکوب. می تونی با رنده ریز هم رنده کنی. خلاصه اینکه خوب له و نرم و ریز بشه. گوشت مرغت رو بریز توی یه کاسه.
    ۳٫ چهارتا تخم مرغ رو توی یک کاسه بزرگ بشکن و خوب هم بزن. بذار تا یادم نرفته اینجا یه پرانتز باز کنم و اینو بگم که برای انواع کیک ها و کوکوها و هر غذایی که با تخم مرغی که قراره زده بشه و پف کنه درست بشه، حتما قبلش از یخچال در بیار تا به دمای محیط برسه.
    ۴٫ اگه مستقیم از یخچال در بیاری و هم بزنی پف نمیکنه. بعد از اینکه تخم مرغ هاتو خوب هم زدی نصف قاشق چایخوری زعفرونو تو آبجوش حل کن و بریز تو مایه تخم مرغ. بعد نصف قاشق مرباخوری جوش شیرینو با کمی آب سرد حل کن و به بقیه موادت اضافه کن.
    ۵٫ البته می تونی از بیکینگ پودر هم استفاده کنی و می تونی کلا هم استفاده نکنی. خیلی در طعم و مزه غذات تاثیری نداره. فقط پف کوکو رو بیشتر میکنه. به اندازه لازم و دلخواهت نمک و فلفل بزن.
    ۶٫ از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو سرخ کن و به این مواد اضافه کن. یه قاشق سوپ خوری آب لیمو و نصف استکان آب مرغی که داشتی رو صاف کن و همراه مرغ له و ریز و کوبیده شده ات به تخم مرغ و بقیه مواد اضافه کن و خوب هم بزن. تو ماهیتابه ات دو سه تا قاشق سر پر روغن بریز بذار حسابی داغ بشه.
    ۷٫ بعد مواد کوکو رو آروم بریز تو روغن داغ شده و با پشت قاشق سطح کوکوتو صاف کن. بذار حسابی خودشو بگیره و یک طرفش سرخ بشه. البته با حرارت ملایم. بعد یا درسته برگردون یا برش بزن و بذار طرف دیگه شم سرخ بشه. بعد تو دیس بذار و دورشو با گوجه، خیارشور، زیتون یا هر چیز دیگه ای که دوست داری تزیین کن و با نون تازه نوش جان کن.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>