اطلاعیه سایت
سیب زمینی | سیب زمینی | سس بشامل | خوشمزه | گلوله | لیوان | ادویه | آموزش
آموزش پخت شفدرز پای خوشمزه و عالی
روش تهیه شفدرز پای یا پای چوپان را جهت شما عزیزان داریم که میتوانید در زیر آن را آموزش مشاهده نمایید و در منزل خود طبخ نمایید.
مواد مورد نیاز جهت شفدرز پای یا پای چوپان :
سیب زمینی پخته ۳ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
قارچ ربع کیلو «اکثر»
فلفل دلمه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه به مقدار لازم
ادویه هاي دلخواه به مقدار لازم
آموزش پخت شفدرز پای خوشمزه و عالی
طرز تهیه شفدرز پای یا پای چوپان :
سیب زمینی را پخته پوره میکنیم یک کم نمک و آویشن و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم. گوشت را با پیاز ریز شده است تفت میدهیم ادویه هاي دلخواه و رب گوجه را اضافه می کنیم یک کم که سرخ شد آب می ریزیم تا کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.
قارچ خرد شده است درشت با فلفل دلمه را تفت میدهیم و با روغن کم سرخ می کنیم. حالا داخل ظرف دلخواه لایه اول گوشت لایه بعد قارچ و فلفل دلمه و بعد یک لایه کلفت پنیر و لایه آخر سیب زمینی راکه به شکل گلوله کوچک درآورده ایم و می چینیم.
سیب زمینی | سیب زمینی | سس بشامل | خوشمزه | گلوله | لیوان | ادویه | آموزش
سس بشامل :
۱ و نیم قاشق آرد را تفت می دهیم یک کره ۵۰ گرمی اضافه میکنیم یک کم که سرخ شد یک لیوان شیر اضافه کرده هم می زنیم تا سس غلیظ شود بعد سه قاشق خامه به آن اضافه میکنیم.
حالا سس را روی مواد داخل ظرف ریخته و داخل فر از قبلا گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. ۵ دقیقه هم گریل را روشن میکنیم.
آموزش پخت شفدرز پای خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: سیب زمینی | سیب زمینی | سس بشامل | خوشمزه | گلوله | لیوان | ادویه | آموزش