خانه » خبری و خواندنی » اخبار اقتصادی و سیاسی » مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با این شرط مجاز است
 

 

مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با این شرط مجاز است

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی شرکت دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با شرکت غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند شرکت استاندارد

مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با این شرط مجاز است

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی شرکت دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با شرکت غذا و دارو و دیگر دستگاه های نظارتی مانند شرکت استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد با شرایط خاصی مجاز اعلام شده است است

آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

فرهمند صالح زاده اظهار کرد: بر اساس مذاکرات و توافقات صورت گرفته بین سه دستگاه نظارتی شرکت غذا و دارو، شرکت استاندارد و شرکت دامپزشکی مقرر شد تا کارگاه های فرآورده های گوشتی که پیش از این جهت استفاده از خرید مرغ مجوز داشته اند، می توانند بر اساس شروط خاصی در فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد از خمیر مرغ تولید شده است در واحد خود استفاده کنند.

عبارات مهم : دامپزشکی – استاندارد
وی افزود: بر اساس این شروط که در اصلاحیه استاندارد فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس آمده هست، تاکید شده است که در کارخانجات سوسیس و کالباسی که در پروانه تولیدشان مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دارند، می توانند در این فرآورده های گوشتی تا ۶۰ درصد از خمیر مرغ استفاده کنند به شرطی که در همان کارگاه و زیر نظر نمایندگان دستگاه های نظارتی مذکور تولید و در همان شیفت کاری به مصرف برسد.

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی شرکت دامپزشکی با بیان اینکه در حال حاضر تولید خمیر مرغ جهت ذخیره سازی یا فروش و توزیع به دیگر کارخانه ها ممنوع هست، ادامه داد: دیگر کارخانه های تولیدکننده فرآورده های گوشتی که مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دریافت نکرده اند، می توانند درخواست کنند تا در پروانه تولید سوسیس و کالباس مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را با شرایط تازه دریافت کنند.

صالح زاده گفت: همچنان جهت تولید، بسته بندی و توزیع خمیر مرغ در کشتارگاه های طیور و مراکز بسته بندی مجوزی صادر نشده و در این زمینه بین شرکت دامپزشکی با دیگر دستگاه های نظارتی مانند شرکت غذا و دارو و شرکت استاندارد اختلاف نظر وجود دارد ولی همچنان مذاکرات و بررسی های کارشناسی ادامه دارد به چه دلیل که در گذشته شرکت دامپزشکی به کشتارگاه های طیور، مراکز بسته بندی و تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی جهت تولید، ذخیره سازی و مصرف خمیر مرغ مجوز می داد که بعد از آزمون و آزمایش مرغ های گوشتی کشتارشده از آنها در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی استفاده شود ولی هم اکنون تنها مجوز استفاده از خمیر مرغ در مرحله اول جهت کارخانجات تولیدکننده فرآورده های گوشتی مجوز دار صادر شده است و درصددیم تا مذاکرات و بررسی های کارشناسی را جهت صدور مجوز کشتارگاه های طیوری که دارای مراکز بسته بندی استاندارد هستند را ادامه دهیم که به زودی توافقات مورد نیاز در این زمینه صورت خواهد گرفت.

وی اعلام کرد: نماینده های دستگاه های نظارتی مذکور در فرآیند تولید و مصرف خمیر مرغ در کارخانه های تولیدکننده فرآورده های گوشتی به صورت کامل حضور و نظارت دارند و از سوی دیگر همه تولیدات آنها به صورت تصادفی مورد آزمایش قرار می گیرد و در صورت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده هایی که به آنها مجوز داده نشده با متخلفین برخورد خواهد شد.

 

مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با این شرط مجاز است

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir

 

واژه های کلیدی: دامپزشکی | استاندارد | کارخانه | استفاده | کشتارگاه | کالباس | دستگاه | مذاکرات | سوسیس | کالباس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>