اطلاعیه سایت
طرز تهیه ترش تره گیلانی بسیار خوشمزه + عکس ترش تره
مواد لازم : برای ۶ نفر
۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
۱ پیمانه برنج
۱ بوته سیر
۱ پیمانه آب نارنج
۲ عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه :
۱٫ سبزی ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
۲٫ حالا برنجی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.
۳٫ وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴٫ حالا آب نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
۵٫ در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می شود.
نکته
سبزی اصلی این خورش باید تره و اسفناج باشد؛ یعنی ۷۵۰ گرم تره و اسفناج و ۲۵۰ گرم سبزی های دیگر.
منبع:آکا ایران
اشتراک گذاری مطلب