• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی

    دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی

    طرز تهیه ترش تره گیلانی بسیار خوشمزه + عکس ترش تره

    دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی

    مواد لازم : برای ۶ نفر

    ۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
    ۱ پیمانه برنج
    ۱ بوته سیر
    ۱ پیمانه آب نارنج
    ۲ عدد تخم مرغ
    به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

    طرز تهیه :

    ۱٫ سبزی ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه  با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
    ۲٫  حالا برنجی را که از قبل خیس کرده اید   اضافه کنید.
    ۳٫ وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
    ۴٫ حالا آب نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
    ۵٫  در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می شود.
    نکته
    سبزی اصلی این خورش باید تره و اسفناج باشد؛ یعنی ۷۵۰ گرم تره و اسفناج و ۲۵۰ گرم سبزی های دیگر.

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • دانلود منابع مرجع تقارن و گروه
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • کتب عمومی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ورزش های رزمی
  • هاردکپی کتاب های طب اورژانس
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • دانلود فایل های زبان اصلی جغرافیا
  • خرید کتاب های طب چینی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>