خانه » آشپزی و تغذیه » دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی
 modiseh 

دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی

طرز تهیه ترش تره گیلانی بسیار خوشمزه + عکس ترش تره

دستور و آموزش تهیه ترشی تره گیلانی

مواد لازم : برای ۶ نفر

۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
۱ پیمانه برنج
۱ بوته سیر
۱ پیمانه آب نارنج
۲ عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه :

۱٫ سبزی ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه  با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
۲٫  حالا برنجی را که از قبل خیس کرده اید   اضافه کنید.
۳٫ وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴٫ حالا آب نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
۵٫  در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می شود.
نکته
سبزی اصلی این خورش باید تره و اسفناج باشد؛ یعنی ۷۵۰ گرم تره و اسفناج و ۲۵۰ گرم سبزی های دیگر.

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>