• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » ابتلا به بیماری های خطرناک با خوردن این سه خوراکی!

    ابتلا به بیماری های خطرناک با خوردن این سه خوراکی!

    یک متخصص تغذیه توضیحاتی را در خصوص ضرر و زیان های سه ماده غذایی روغن پالم، سیب زمینی های سبز و ذرت بو داده ارائه داد. دکتر احتشامی، متخصص

    ابتلا به بیماری های خطرناک با خوردن این سه خوراکی!

    یک متخصص تغذیه توضیحاتی را در خصوص ضرر و زیان های سه ماده غذایی روغن پالم، سیب زمینی های سبز و ذرت بو داده ارائه داد.

    دکتر احتشامی، متخصص تغذیه گفت: در خصوص غذاهایی که سلامت انسان ها را در معرض خطر قرار می دهد گفت: روغن پالم، سیب زمینی های سبز و ذرت بوداده می تواند جهت شما بیماری های خطرناکی را رقم بزند. از خوردن اینها بپرهیزید.

    ابتلا به بیماری های خطرناک با خوردن این سه خوراکی!

    روغن پالم

    شاید روغن پالم را بصورت خام در هیچ کجا مشاهده نکنید، ولی این روغن خطرناک در بسیاری از خوراکی ها مثل کره های گیاهی، سوپ های آماده، روغن های پخت و پز، شیرینی ها، کیک ها و حتی در شکلات های نوتلا وجود دارد. این روغن دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده است که جهت سلامتی واقعا مضر هستند. جالب است بدانید که این روغن علاوه بر انسانها، به حیوانات و محیط زیست نیز آسیب های زیادی وارد کرده هست. جهت تولید این روغن به فضای زیادی نیاز است که این فضا عموما از تخریب جنگلها به دست می آید، به علت قطع درختان و کاشت درختان مخصوص جهت ساخت روغن پالم حیوانات زیادی مثل اورانگوتان ها و ببر سوماترایی در خطر انقراض قرار گرفته اند.

    سیب زمینی های سبز

    معمولا خوردن سیب زمینی مشکلی جهت بدن ایجاد نمی کند، ولی بهتر است هنگامی که این سیب زمینی ها سبز رنگ می شوند آنها را دور بیاندازید. سیب زمینی ها نیز گلیکو آلکالوئید به نام سولانین تولید می کنند که ترکیبی سمی جهت انسانها و حیوانات هست. در سال ۱۸۹۹ پنجاه و شش سرباز آلمانی بعد از خوردن سیب زمینهای سبز دچار عوارض ناشی از مسمومیت به وسیله سولانین مثل اسهال حاد، سردرد شدید، رفتن به کما و حتی فوت شدند. یک فرد بالغ با خوردن ۴۵۰ گرم سیب زمینی سبز دچار مسمویت شدید سولانین خواهد شد.

    یک متخصص تغذیه توضیحاتی را در خصوص ضرر و زیان های سه ماده غذایی روغن پالم، سیب زمینی های سبز و ذرت بو داده ارائه داد. دکتر احتشامی، متخصص

    ذرت بوداده (پاپ کورن) که در مایکروویو درست شده

    ذرت بوداده حاوی پرفلوئورواکتانوئیک اسید است که ماده ای سرطان زا محسوب می شود. تحقیقات دیگری نیز انجام شده است که نشان می دهد پاپ کورنی که مایکروفر درست می شود خاصیت سرطان زایی دارد. بعضی از تولید کنندگان جهت تهیه این پاپ کورنها از ماده ای شیمیایی به نام دیاستیل استفاده می کنند که باعث ابتلای کارکنان این کارخانه ها به بیماری موسوم به “ریه کارگران پاپ کورن سازی” شده است هست. نتیجه های این تحقیقات باعث کم کردن مصرف این دست از پاپ کورن های مایکروفری شده است هست. پیشنهاد می کنیم شما نیز جهت سلامتی زیاد دانه های ذرت را خودتان در ماهیتابه تفت داده و به ذرت بوداده تبدیل کنید!.

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | مایکروویو | سیب زمینی | خوردن سیب | حیوانات | سرطان زا | سلامتی | بیماری | تحقیقات | تغذیه | درختان

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی درمان
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • کتب بافت شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب های مهندسی پزشکی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>