• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    پرتقال | خوشمزه | ساختن | حرارت | جواهر | آموزش | پرتقال | زعفران | خوشمزه

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه 

    امروز آموزش یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی جهت شما داریم،جواهر پلوي خوش رنگ و طعم را میتوانید در منزل به آسانی درست کنید. 

    مواد مورد نیاز جهت ۷ نفر :
    برنج ۵ پیمانه
    فیله مرغ ۵۰۰ گرم
    کره ۱۵۰ گرم
    پوست پرتقال خلال و شیرین شده است ۲ پیمانه
    خلال پسته ۱ پیمانه
    خلال بادام ۱ پیمانه
    زرشک ۱/۲ پیمانه
    زعفران آب كرده ۲ قاشق چایخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پیاز ۱ عدد
    روغن به مقدار لازم
    شکر ۱ قاشق چایخوری
    جوهر لیمو به مقدار لازم

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    طرز تهیه جواهر پلو :
    ابتدا برنج را مثل پلوهای راحت به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندزیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم.

    زرشک را با آب سرد شسته، در آبكش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط می كنیم.

    پرتقال | خوشمزه | ساختن | حرارت | جواهر | آموزش | پرتقال | زعفران | خوشمزه

    در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشک اضافه می كنیم.

    برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر وقت به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار می دهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه می كنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی كه به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

    در آخر جوهر لیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می كشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشك روی برنج را تزیین می كنیم.

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    سایر نکات
    * بهتر است خلال پسته و بادام را از شب گذشته در آب و شكر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

    * به جای مرغ می توانید از گوشت هم بهره گیری كنید.

    پرتقال | خوشمزه | ساختن | حرارت | جواهر | آموزش | پرتقال | زعفران | خوشمزه

    * ۱۰ دقیقه آخر دم كردن برنج، در تكه اي فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری كره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار می دهیم تا نرم شود؛ جهت خلال بادام نیز از همین روش استفاد می كنید.

    آموزش ساختن جواهر پلو خوشمزه

    واژه های کلیدی: پرتقال | خوشمزه | ساختن | حرارت | جواهر | آموزش | پرتقال | زعفران | خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نانو زبان اصلی
  • خرید کتاب های تاریخ از آمازون
  • خرید کتاب تهویه و تهویه مطبوع زبان اصلی
  • خرید کتاب های جبر خطی از آمازون
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • دانلود منابع مرجع آنالیز تابعی
  • خرید کتاب زبان اصلی گواهینامه خلبانی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>