خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی
 

 

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی

سیب زمینی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | فرنگی | آموزش | آموزش آشپزی

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی 

طرز تهیه ميتلوف یک نوع غذای خوشمزه را جهت شما عزیزان داریم که همراه با پوره سیب زمینی سرو میشود و بسیار خوش طعم هست.

طرز تهیه پوره سیب زمینی :
میتوانید پوره سیب زمینی را با مخلوط کردن ٧٥٠ گرم سیب زمینی آب پز و پوست گرفته، ٥٠ گرم کره، ¼ پیمانه شیر و ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده، را با هم مخلوط کرده و آماده کنید.

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی

مواد مورد نیاز جهت ميتلوف:

عبارات مهم : سیب زمینی – روغن زیتون
گوشت چرخ کرده ٧٥٠ گرم
پوره سیب زمینی ٨٥٠ گرم
نخود فرنگی ½ پیمانه
پیاز ١ عدد
سیر ٣ حبه
تخم مرغ ١ عدد
سس باربیکیو ¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی ¼ پیمانه
جعفری خردشده ¼ پیمانه
روغن زیتون يک قاشق غذاخوری
قارچ میانگین در صورت میل ٥-٦ عدد

طرز تهیه ميتلوف با پوره سیب زمینی :

سیب زمینی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | فرنگی | آموزش | آموزش آشپزی

پیاز را ریز خرد کنید.

روغن زیتون را در ظرفی روی شعله میانگین گرم کنید و پیاز خردشده را به تابه افزوده تا زمانی که نرم شوند تفت دهید، قارچ هم برش زده و اضافه كنيد تا كاملا آبش كشيده شود. سیر را له کرده و به مدت يک دقیقه با پیاز تفت دهید.

تابه را از روی شعله بردارید و به مدت ده دقیقه کناری قرار دهید تا سرد شوند.

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی

برای تهیه پوره سیب زمینی، سیب زمینی هاي خرد شده است را در آب جوش و نمک به مدت ١٥دقیقه و یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزید. سپس انها را آبکشی نمایید و دوباره به ظرف برگردانید. شیر و کره را اضافه کنید و آن ها را روی حرارت ملایم بپزید و له کنید. سپس پنیر چدار را اضافه نمایید و اجازه دهید تا پوره غلیظ شود.

فر را با دمای ١٧٠درجه گرم كنيد.

سیب زمینی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | فرنگی | آموزش | آموزش آشپزی

یک ظرف مناسب فر با ابعاد ٢٠در١٠و عمق ٧سانتیمتر را چرب نمایید. کف ظرف و دیواره هاي آن کاغذ روغنی بیاندازید.

گوشت چرخ کرده، نخود فرنگی، تخم مرغ، سس باربیکیو، سس گوجه، جعفری و مخلوط پیاز را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه نمایید. این مخلوط را در ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

آموزش پخت ميتلوف با پوره سیب زمینی

به مدت ٢٥ دقیقه و یا تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود آن را بپزید. سپس آن را از فر بیرون آورید و دمای فر را به ٢٠٠ درجه سانتی گراد زیاد کردن دهید. پوره سیب زمینی را بر روی گوشت بریزید و به مدت ٢٥ دقیقه ديگرآن را بپزید «٥ دقيقه هم گريل» تا روی پوره به رنگ طلایی درآید. اجازه دهید تا به مدت ١٠ دقیقه در ظرف بماند تا خنک شود. سپس آنرا از ظرف بلند کنید.

واژه های کلیدی: سیب زمینی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | فرنگی | آموزش | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>