خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت دمپخت مرغ خوشمزه
 modiseh 

دستور پخت دمپخت مرغ خوشمزه

آموزش طرز تهیه طبخ دمپخت مرغ مجلسی

دستور پخت دمپخت مرغ خوشمزه

دستور پخت دمپخت گوشت | طرز تهیه ی دمپخت مرغ | دستور پخت دمپخت مرغ | طرز پخت دمپخت مرغ | دستور پخت دمپخت گوشت | طرز پخت دمپخت گوشت | روش پخت دمپخت مرغ | طرز پخت دمپخت مرغ | روش پخت دمپخت گوشت | طرز تهیه دمپخت مرغ | طرز پخت دمپخت گوشت | تهیه دمپخت مرغ | طرز تهیه دمپخت مرغ | طرز تهیه ی دمپخت مرغ | دستور دمپخت مرغ | دستور پخت دمپخت مرغ

مواد لازم:
برنج=۲ پیمانه
مرغ=۱ كیلو
پیاز=۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۲ عدد متوسط
ادویه(نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین)=به مقدار لازم
قرص طعم دهنده مگی=۱ عدد
لیمو عمانی=۲ عدد متوسط
آب=۴ پیمانه
روغن=كمی
طرز تهیه:
۱٫ مرغ را شسته به قطعات كوچك خرد كنید.
۲٫ پیاز را به قطعات ریز خرد كرده،كمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ كنید سپس پیاز را در روغن سرخ كنید تا وقتی رنگ آن قهوه ای روشن شود.

 

۳٫ گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد كنید.
۴٫ گوجه فرنگی را به پیاز اضافه كرده بگذارید كمی بپزد.

 

۵٫ مرغ را به مواد اضافه كنید.
۶٫ ادویه و قرص طعم دهنده مگی را به مواد اضافه كنید.
۷٫ با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا ادویه جذب مواد شود.

 

۸٫ كمی آب+لیمو عمانی را به مواد اضافه كنید سپس در قابلمه را بگذارید تا مواد به مواد ۳۰ دقیقه بجوشد.
۹٫ سیب زمینی ها را پوست كنده به قطعات كوچك خرد كنید سپس آنها را شسته به مواد داخل قابلمه اضافه كنید و بگذارید مواد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

 

۱۰٫ برنج را شسته به مواد اضافه كنید بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد سپس ۴ پیمانه آب به مواد اضافه كرده در قابلمه را گذاشته بگذارید برنج با حرارت كم به مدت ۲۰ یا ۳۰ دقیقه دم بكشد.

 

۱۱٫ در صورتیكه برنج هنوز سفت باشد روی آن كمی آب بپاشید .
۱۲٫ برنج را در ظرف كشیده روی آن را با لیموی تازه تزئین كنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>