• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    سبزیجات | سبزیجات | چاشنی | کدبانو | آموزش آشپزی

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    نکات مهم درمورد پختن سبزیجات جهت کدبانو 

    به شما روش هایي را معرفی می کنیم که درمورد پختن سبزیجات میتواند به کمتان آید، می دانیم که سبزی ها بخش مهمی از غذا هاي روزانه کدبانو را شامل می شوند. آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر میشود؟ درست است این اتفاق جهت خیلی ها ممکن است بیفتد

    اما خوشبختانه با این پیشنهاد ها می توانید مانند آشپزهای حرفه اي سبزی ها را بپزید. فقط کافی است اشتباهاتی که در اینجا توضیح داده شده است است را تکرار نکنید.

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان

    می توانید سبزیجات مختلفی مانند فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید ولی به شرطی که انها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون در این صورت سبزی ها یک اندازه می پزند.

    سبزیجات | سبزیجات | چاشنی | کدبانو | آموزش آشپزی

    سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب

    هنگام سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به علت بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت. دمای کمتر باعث می شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. شاید این درجه به نظر چندان بیاید ولی اگر بخواهید سبزیجات کاملا برشته شوند باید از این دما بهره گیری کنید.

    جوشاندن سبزیجات

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    علت اینکه کلم بروکلی آب پز شده است شماهیچوقت به سبزی و تردی کلم هاي رستوران نیست این است که آنها را بلانچ نمی کنید. بلانچ کردن به این شکل است که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز میکنید و بلافاصله در آب یخ فرو می کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند. سپس میتوانید آنها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند و هر بار که خواستید سرو کنید فقط کافی است که چندین ثانیه آنها را در تاوه گرم کنید.

    دیر چاشنی زدن به سبزیجات

    سبزیجات | سبزیجات | چاشنی | کدبانو | آموزش آشپزی

    اگر به مارچوبه ها بلافاصله گذشته از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت. بنابراین بهتر است هر چه سریعتر زمانی که آنها را سرخ میکنید یا می پزید چاشنی بزنید.

    بهره گیری از روغن چندان

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

     به گزارش پارس ناز سبزیجات هنگام پخت آب را جذب می کنند. بنابراین هر چه در تاوه باشد را به خود جذب می کنند که روغن هم شامل این موارد میشود. هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات هنگام پخت آب بعد می دهند و تاوه را مرطوب می کنند تا چیزی به آن نچسبد.

    بهره گیری نکردن از تمام گیاه

    ساقه هاي گل کلم را دور نریزید چون از انها میتوانید جهت ساختن پوره گل کلم بهره گیری کنید. ته مانده هاي سبزیجات جهت سوپ و خورش هم به کار می آیند بعد هیچ دلیلی جهت دور ریختن آنها وجود ندارد.

    واژه های کلیدی: سبزیجات | سبزیجات | چاشنی | کدبانو | آموزش آشپزی

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    نکات مهم راجع به پختن سبزیجات جهت کدبانو

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب لوازم الکترونیکی خانگی زبان اصلی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • هاردکپی کتاب های تصفیه آب
  • خرید کتاب زبان اصلی بیوفیزیک
  • خرید کتاب هنرهای رزمی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>