• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » اخبار اقتصادی و سیاسی » بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    رییس‌جمهور از آیت‌الله شهید بهشتی به عنوان یکی از چهره‌های استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.

    بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    روحانی : بعضی می خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ استقلال قوا به معنای دیوار کشیدن میان قوا نیست / ترسیدم به قوه قضاییه بروم/ضابط حزبی نداریم

    عبارات مهم : قانون اساسی – رییس جمهور

    رییس جمهور از آیت الله شهید بهشتی به عنوان یکی از اشخاص استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.

    به گزارش ایلنا، حجت الاسلام حسن روحانی در همایش گرمیداشت هفته قوه قضاییه که صبحگاه امروز در سالن اجلاس سران در حال برگزاری هست، گفت: هفته قوه قضاییه را به مسئولان عالی رتبه این قوه و همه قضات و کارکنان شریف این قوه مهم و ریاست محترم قوه قضاییه تبریک و تهنیت عرض می کنم.

    بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    او با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی معمار قانون اساسی و قوه قضاییه بعد از انقلاب اسلامی هست. بی تردید شهید بهشتی جزو اشخاص استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور بودند. شاخصه های خاص به خود داشتند. من حدود ۲۱ سال از نزدیک با ایشان آشنا بودم؛ از سال ۱۳۴۰ تا آخر زندگی مبارکشان.

    رییس قوه مجریه افزود: همواره در جلسات تدبیر و مدیریت ایشان درس آموز بود. در سال ۵۸ جلسات مستمری داشتیم که شهید بهشتی، مقام معظم رهبری، شهید باهنر، آیت الله هاشمی رفسنجانی و تعدادی از بزرگان نظام در آن جلسات هفتگی شرکت می کردند. معمولا مسائل هفته در آن جلسه مورد بررسی قرار می گرفت و آن جلسه تا تشکیل مجلس شورای اسلامی یعنی خرداد سال ۵۹ ادامه داشت.

    رییس‌جمهور از آیت‌الله شهید بهشتی به عنوان یکی از چهره‌های استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.

    روحانی با بیان اینکه شهید بهشتی از شروع فعالیتشان در دهه ۴۰ هم به فکر تربیت دانش آموزان خاص در دبیرستان دین و دانش قم و هم به فکر تاسیس یک مدرسه دینی مورد نیاز جهت طلاب بود، تصریح کرد: ایشان مدیریت مدرسه علوی را برعهده داشت که علاوه بر دروس دینی، دروس دیگری مانند ریاضیات و تاریخ هم تدریس می شد. ایشان خودشان هم درسی را متکفل بود که در رابطه با سیره پیامبر (ص) بود. گاهی هم درس های مدرسه را برعهده می گرفت. ما حاشیه ملا عبدالله را هم از ایشان یاد گرفتیم. ایشان مکاسب را هم تدریس می کرد.

    شهید بهشتی صبر را خسته می کرد

    او با بیان اینکه شهید بهشتی فرد دقیقی در تربیت جوانان جهت مدیریت کشور و تربیت طلاب جهت مواجه شدن با نیازهای وقت بود، خاطرنشان کرد: از شروع نهضت اسلامی، ایشان در کنار امام راحل بود. بعد از پیروزی انقلاب در کنار انقلاب بود. صبر ایشان به گونه ای بود که صبر خسته می شد ولی ایشان نه. آن همه اتهام که تمام نمی شد.

    بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    رییس جمهور ادامه داد: کمتر مظلومی را در تاریخ انقلاب اسلامی مشاهده می کنیم. البته ایشان آسیاب به نوبت را هم گفت و نوبت دیگران هم فرارسید. ولی در سال ۵۸ و ۵۹ مظلوم ترین فرد بنام انقلاب بود. من آخرین باری که ایشان را زیارت کردم، چهارشنبه قبل از شهادت ایشان بود. یکساعت قبل از نماز، باهم نماز خواندیم، باهم نهار خوردیم و یک ساعت بعد هم با ایشان صحبت کردم.

    روحانی با اشاره به آن دیدار ابراز داشت: شهید بهشتی گفت من چند ماه پیش نزد امام رفتم و قصد اعلام استعفا را داشتم. نزد امام بودیم و هزاران نفر جهت امام شعار می دادند. ایشان گفت قبل از مطرح کردن استعفا، امام گفت آقای بهشتی می بینی مردم چه می گویند؟ امام گفت اگر همه مردم کشور عزیزمان ایران شعارشان درود بر خمینی باشد یا شعارشان فوت بر خمینی باشد، جهت من فرقی نمی کند.

    رییس‌جمهور از آیت‌الله شهید بهشتی به عنوان یکی از چهره‌های استثنایی حوزه علمیه قم، علما و اندیشمندان و مدیران بزرگ کشور یاد کرد.

    توهین های زیادی به شهید بهشتی شد

    او اضافه کرد: شهید بهشتی به من گفت هنگامی امام این حرف را زد از طرح استعفا خجالت کشیدم. روح بلند امام چنین شاگردانی را پرورش می داد. در حوادث سال ۵۸ و ۵۹ توهین های زیادی به ایشان می شد. به یاد دارم توهین ها، به جریان طبیعی تبدیل شده است بود که بزرگان نظام در کوچه و خیابان و حتی در اجتماعات بزرگ مورد توهین قرار بگیرند ولی شهید بهشتی صبر کرد و از خود سعه صدر نشان داد و به ما آموخت هرچیزی که جهت نظام و استحکام نظام و انقلاب به آسانی تحمیل کنیم و بدانیم اگر کسی اخلاص داشت وبرای خدا تلاش کرد، هرچه مسئله تر باشد، اجر و مزد بیشتری را به ما عنایت خواهد کرد.

    رییس جمهور یادآور شد: گروهک ها با کمک قدرت های بزرگ در تلاش بودند تا انقلاب ما استمرار پیدا نکند که البته با رهبری امام ودر پیش گرفتن خط شهدا، از کنار آن گذشتیم.

    بعضی می‌خواهند بیل به کمر اصل برائت بخورد/ ضابط حزبی نداریم ، ترسیدم به قوه

    روحانی از جنگ تحمیلی به عنوان دومین معضل در سال های ابتدایی انقلاب یاد کرد و گفت: جنگی از طرف همسایه به ظاهر تحمیل شد ولی یک دنیا در پشت آن بودند. ۸ سال سخت ترین روز ها را گذراندیم که جهت تهیه یک سلاح راحت کلاشینکف زحمت داشتیم. به خاطر دارم یک هواپیما کلاشینکف که وارد کشور شد کلی خوشحال شدیم.

    او افزود: من همراه عده ای از نمایندگان مجلس مسئول بررسی همه زاغه های مهماتی بودم. ما همه زاغه های مهماتی و انبار ها را بررسی کردیم. سپاه پاسداران آن روز در میدان جنگ بود این ها گاهی به یک سلاح سبک و معمولی نیاز داشتند که نبود. خمپاره شصت به عنوان نمونه خیلی داوطلب داشت چون به آسانی می شد از آن استفاده کرد. همه آمار ما می گفت خمپاره شصت در انبار پایتخت کشور عزیزمان ایران نداریم و ما هنگامی در شیراز در یک زاغه خمپاره شصت پیدا کردیم، تلفنی به آقای هاشمی گفتم ما این را پیدا کردیم شما باور نمی کنید چقدر رزمنده ها و مسئولان ما خوشحال شده است بودند.

    روحانی اضافه کرد: از آن طرف مدرن ترین سلاح ها را در اختیار دشمن های ما قرار دادند. سوپر استاندارد و موشک برد بلند و سلاح های خطرناک شیمیایی را وسط جنگ در اختیار عراق گذاشتند. ما با مظلومیت ایستادگی کردیم.

    رییس جمهور از طراحی فشار و تحریم به عنوان مسئله سوم دوران انقلاب یاد کرد و گفت: جنگ تحمیلی تمام شد ولی آثار جنگ باقی مانده و از نظر حقوقی، آثار جنگ تمام نشده هست. هنوز رود اروند لایروبی نشده هست. هنوز تمام ابعاد قرارداد ۱۹۷۵ اجرایی نشده هست. هنگامی تا خواستیم انقلاب را مستقر کنیم جنگ شروع شد و تا خواستیم آرامش را در کشور مستقر کنیم، تحریم را به ما تحمیل کردندو البته شاید هدف از تحریم ها تحمیل جنگ دیگری بود. در سال ۸۲ می درخواست کردند ما را به شورای امنیت ببرند . همان زمانی که آمریکایی ها می درخواست کردند به کشور عزیزمان ایران یا عراق حمله کنند. در نهایت به ما تحریم را تحمیل کردند.

    او با تاکید بر اینکه در وقت تحریم ها و جنگ مردم پشت نظام را خالی نکردند، بیان کرد: جنگ و تحریم آثاری دارند و وقت می برد تا آثارش از بین برود. از شروع دولت یازدهم در شرایطی هستیم که اگر همه دست به دست هم بدهیم می توان با آخر قرن، تا حد زیادی مسائل گذشته را حل و فصل کنیم. حل بعضی از مسائل مورد خواست بدخواهان و دشمن های انقلاب نیست. آن ها هر روز داستانی را جهت ما می سازند و از هر داستانی، سریالی را جهت ما تولید می کنند و هر سریالی پشت سریال دیگر.

    رییس شورای انقلاب فرهنگی افزود: حدود هشت سال شغل خالص در کشور عزیزمان ایران آمارش تقریبا صفر بوده هست. این اتفاق مهمی هست. چون ما از این اتفاق در حال عبور هستیم در حال فراموشی هستیم. فراموش کردیم از سال ۸۵ تا سال ۹۲ اشتغالمان صفر بوده است در حالی که بیشترین بدون کار را هم داشته هست. یادمان رفته است که شروع دولت یازدهم و اوایل سال ۹۲ با رکورد بی نظیر در تاریخ کشور روبرو بودیم.

    روحانی با بیان اینکه هنگامی رشد منفی شش درصد داشتیم از رسانه ملی و روزنامه کمتر از رکود می شنیدیم ولی اکنون که از رکود عبور کرده ایم تازه یاد گرفته اند کلمه رکود را ادا کنند، گفت: از همه شاخص ها عبور کردیم هرچند شرایط خوبی هم نیست. هنوز اشتغال ما با نیاز ما فاصله دارد. هنوز نیازمند رونق بیشتری هستیم. چه کار می توانیم در این راه کنیم؟

    او با بیان اینکه هیچ چیز جز اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی نیست، اظهار داشت: اگر مردم نسبت به دولت یا نظام اعتمادشان کم و سست شود و در تردید قرار بگیرند نمی توانیم از مسائل عبور کنیم. مردم باید به دولت اعتماد داشته باشند. علت اینکه توانستیم در این چهار سال، قیمت ارز را نسبتا متعادل نگه داریم بخاطر اعتماد مردم به دولت هست. اگر مردم به صحبت رییس بانک مرکزی اعتماد می کنند و به بازار هجوم نمی برند بخاطر این اعتماد هست. یک روز هم بود که هرچه رییس بانک مرکزی می گفت مردم برعکس عمل می کردند.

    رییس دولت یازدهم با بیان اینکه ما از آزمایش بزرگی پیروز بیرون آمدی و عالی ترین انتخابات را به یمن و هوشیاری مردم در منطقه برگزار کردیم، تصریح کرد: همه باید خوشحال باشیم و همه شریک بودیم و قضات و مسئولان عالی قضایی و شورای نگهبان و دولت و مردم و دانشگاه و حوزه، همه آمدیم. دوران مسابقه شاخصه های خاص خود را دارد ولی آن دوران تمام شده است هست. انتخابات بسیار پرشور و کم حاشیه را داشتیم. اجتماعات بزرگ در سراسر کشور برگزار شد و دختر، پسر و جوان حضور یافت و هیچ کس هنجار شکنی نکرد. این مسئله قدرت و هوشیاری جوانان و انقلاب ما دارد.

    روحانی با بیان اینکه ما در سال ۹۶ هستیم و نشان دادیم به ۴۰ سالگی رسیدیم، خاطرنشان کرد: در این شرایط دوران پساانتخابات، از نو مسابقه های انتخاباتی را بازخوانی کنیم؟ کدام عقل سلیمی این را به ما می گوید؟ مردم با نشاط و آگاهی به صحنه آمدند و کارشان را به خوبی انجام دادند و اکنون نوبت ما مسئولان هست. مسائل امروز، مسائل دولت دوازدهم نخواهد بود بلکه مسائل نظام، انقلاب و مردم ماست.

    او اضافه کرد: اگر مسائل زیست محیطی داشتیم، گردو غبار و هوای آلوده مردم را با ترساندن روبه رو کرد، مسئله آب داشتیم و فقر و بیکاری زندگی مردم را ترساندن کرد، این ها مسائل دولت است یا مسائل مردم و نظام؟ البته دشمن های ما نمی خواهند ما موفق باشیم و از هر کاهی کوه می سازنند. چه زمانی آن ها خواسته اند ما موفق باشیم؟

    رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه دشمن های ما از روز اول می درخواست کردند انقلاب و نظام استقرار نیابد و اگر استقرار یافت نظام قدرتمندی نباشد، خاطرنشان کرد: می درخواست کردند مردم از این نظام راضی نباشند. ما نظام قدرتمند و جوان هستیم. ما کشوری هستیم که قوه قضاییه می تواند انگیزه جهت سرمایه گذاری بدهند. ما راضی نیستم یک فرد یا شعبه را با کل کشور مقایسه کنند.

    روحانی با بیان اینکه به قوه قضاییه ای که افتخارش اجرای دین هست، نیاز داریم، ابراز داشت: درست است که قوه قضاییه ما بیشترین بار را جهت اجرای عدالت بر دوش دارد ولی میزان و معیار حق و باطل جهت این است که ملت جهت قسط و عدالت قیام کند. با کمک کردن می توان عدل و داد را مستقر کنیم. همه باید کمک کنیم. اگر وظیفه مدیر جمهور اجرای قانون اساسی هست، بخشی از آن اجرای وظایف قوه قضاییه هست. اگر مدیر جمهور دغدغه اجرای قانون اساسی را دارد باید همان دغدغه را راجع به قوه قضاییه داشته باشد چون آن هم جزو اصول قانون اساسی است.

    او با بیان اینکه اگر سه قوه کشور تحت فرامین رهبری قرار بگیرد و پشت هم باشیم، مسائل حل می شوند، عنوان کرد: در چهار سال گذشته ممکن است حداکثر استفاده از انرژی نشده است ولی قوا به دنبال تخریب هم نبودند. البته قوا مستقل هستند ولی مستقل بودند به معنای دیوار کشیدن میان قوا نیست. مستقل بودن به معنای عدم کمک کردن به هم و تعامل با یکدیگر نیست. نمی توان توجه نداشت که چگونه مسائل را حل و فصل کنیم.

    رییس جمهور یادآور شد: اگر توانستیم در سیاست خارجی کار کنیم خصم و بدخواه ما تنها بماند، این مسئله بهتر است یا آنکه همه پشت سر او باشند. دشمن به دنبال این است که در خاورمیانه صلح و توسعه وجود نداشته باشد و جنگ باشد تا هم سلاح بفروشد و هم بهانه حضور داشته باشد. ما به دنبال صلح و ثبات در منطقه و کوتاه کردن دست دشمن و گرفتن بهانه از دست دشمن هست. باید بهانه را از دست دشمن بگیریم یا نگیریم؟

    او با ذکر اینکه باید کاری کنیم اروپا و روسیه وچین در کنار امریکا باشند یا آنکه اگر امریکا خواست کاری بکند دیگران او را محکوم کنند؟ بیان کرد: چند روز قبل امریکا در شورای امنیت راجع به قطعنامه ۲۲۳۱حرف زد ولی کسی بود او را همراهی کند؟ نه اروپا، نه روسیه و نه چین کسی او را همراهی نکرد ولی زمانی هم بود هنگامی امریکا حرف می زد ۱۴ رای دیگر هم داشت. نباید بگداریم امریکا بسط ید پیدا کند و نباید به امریکا بهانه بدهیم. ممکن است امریکا جایی در برجام تخلف کند یا تخفلی هم بکند. اینکه امریکا نقض کند و دیگران گفتند احسنت، این بهتر است یا آنکه اروپا و روسیه و چین بااو مخالفت کنند، بهتر است؟ ما از انزوای امریکا ناراحتیم؟

    رییس جمهور با بیان اینکه دولت یازدهم با راهنمایی رهبری و حمایت مردم و کمک قوای دیگر به نقطه ای رسیده است که دیگر تحریم هسته ای نداریم، گفت: ممکن است امریکا تخلفی هم کند ولی امروز می بنیم راجع به اجلاس FATF امریکا و عربستان و اسرایئل علیه کشور عزیزمان ایران بودند ولی اروپا، روسیه وچین و اکثر کشورهای اسیایی وآفریقایی کنار کشور عزیزمان ایران بودند. این خوب است یا آنکه کاری کنیم همه پشت سر امریکا بروند؟ انقلابی بودن یعنی کاری کنیم که امریکا منزوی شود و به گونه ای صحبت کنیم که دنیا زبان ما را بهفمد.

    روحانی افزود: حتی در مسئله حقوق بشر می شود قدم به قدم بهانه ها را کم کرد. لااقل قانون و اسلام خودمان را اجرا کنیم. اسلام به ما اجازه نمی دهد اگر مجرمی جرمی انجام داده، بیش از اندازه تحت فشار باشد. حق نداریم آبروی افراد را بریزیم و حق نداریم بدون ادله کافی فرد را احضار و جلب کنیم. باید ادله کافی باشد تا فرد را احضار کنیم ولی فرد را احضار می کنیم تا ادله به دست آوریم که نوع جدیدی است.

    او با بیان اینکه براساس قانون اساسی ضابط باید ضابط باشد ونه بیش از آن، گفت: نباید بگذاریم در قوه قضاییه بزرگ بخاطر نقص کوچک زحمات همه افراد بر باد برود. من هم در قبل از انقلاب و هم بعد انقلاب پیشنهاد داشتم که جهت کار به قوه قضاییه بروم ولی ترسیدم. به چه دلیل که کار قاضی کار سختی هست. بار سنگینی بر دوش قاضی قرار دارد. نباید کسی فکرکند که حکم جهت قاضی نفع دارد. حکم محکومیت و برائت جهت قاضی باید یکسان باشد وحتی باید به برائت برسد.

    رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه افرادی به دنبال آن هستند که حکم برائت بیل به کمرش بخورد، اظهار داشت: اگر زمانی به علت قومیت، مذهب و تمایلات سیاسی جهت قاضی محاکمه تفاوت بکند، آن قضاوت محل تردید هست. قاضی باید بی طرف باشد. اصلاح طلب و اصولگرا نداریم. ترک و کرد و… نداریم. شیعه و سنی نداریم. همه افراد براساس قانون مساوی هستند.

    روحانی اضافه کرد: ما ضابط حزبی نداریم چون امام در وصیتنامه ارزش گفتند افراد نظامی حق ورود به مسائل حزبی و دسته بندی های جناحی را ندارند. اگر ضابط ما در یک پرونده منتفع شود، آنگاه افکارعمومی بی طرفی را با تردید نگاه می کنند. ضابطین پرونده را درست می کنند و کار شناسان بخشی از پرونده را تشکیل می دهند. مهم است هم قاضی و هم ضابط بخاطر حزب یا جناح منتفع نشود.

    او با بیان اینکه در شرایط امروز باید با دستگاه قضایی مستقل و بی طرف به فکر ساختن ایرانی آباد باشیم، تصریح کرد: مسئله اقتصاد مسئله امروز ماست و دستگاه قضایی می تواند در این مسئله و محیط زیست و آب کمک کند. باهم علیه فساد و جهت شفافیت تلاش کنیم. البته دستگاه قضایی نظارت های خاص خود را دارد. بگذاریم دادنامه های ما در معرض بحث قرار بگیرد. امروز بعضی از دادنامه ها به عنوان محل بحث و افتخار می چرخد.

    رییس دولت یازدهم تاکید کرد: همه دستگاه ها و همه ما باید در برابر مردم با شفافیت عمل کنیم و پاسخگو باشیم و به چه دلیل قوه قضاییه این کار را نکند؟ من امیدوارم در دولت دوازدهم بتوانیم از قوه قضاییه استفاده بیشتری کنیم. در راس قوه قضاییه، آیت الله املی لاریجانی اندیشمندی است که هم به فقه مسلط است و هم مقتضیات زمان. با اجتهاد پویا و در نظر گرفتن وقت و مکان، لوایح بهتری تهیه کنیم و در کنار آن، اعتماد بیشتری را جلب کنیم و میزان پرونده ها را کم کنیم.

    روحانی یادآور شد: در رسانه ها می خواندم در یکی از کشورها به ناچار دادگاه ها یکی دو روز تعطیل هستند. می شود در کشور ما هم چنین اتفاقی رخ بدهد. وزیر دادگستری در این باره نقش خاص ای خواهند داشت. روسای قوا می توانند جلسات بیشتری داشتند. باید کاری کنیم تا کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی در سایه همراهی و همکاری و همافزایی قرار بگیرد.

    واژه های کلیدی: قانون اساسی | رییس جمهور | قوه قضاییه | حسن روحانی | تحریم ها | انقلاب | امریکا | انقلابی | قانون

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی اشپزی
  • منابع اورجینال گوش و حلق و بینی
  • دانلود منابع مرجع طب آزمایشی
  • خرید کتاب صنایع دستی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>