• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ

    معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ

    آنتی اکسیدان | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | خوراکی | پروتئین | سبزیجات | معرفی | تغذیه | آشپزی

    معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ

    معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ 

    قارچ یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین مواد خوراکی است که با انواع و اقسام غذاها بصورت مخلوط نیز طبخ میگردد. قارچ روشهای پخت متفاوتی نیز دارد. قارچ یکی از سبزیجاتی است که فواید بسیاری جهت بدن دارد. جهت از بین نرفتن فواید قارچ باید بدانید که برترین نحوه تهیه قارچ کدام هست؟

    برترین نحوه پخت قارچ
    متخصصان اسپانیایی می گویند که برترین روش جهت پخت قارچ بهره گیری از مایکروویو یا کباب کردن آن هست. متخصصان تغذیه و سلامت به این نتیجه رسیده اند که کباب یا مایکروویو کردن قارچ باعث حفظ تعداد زیادی از مواد آنتی اکسیدان آن میشود ولی آب پز یا سرخ کردن قارچ این مواد آنتی اکسیدان را کم کردن می دهد.

    معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ

    آنتی اکسیدان ها موادی میباشند که سلول ها را در برابر مواد شیمیایی زیان آور محافظت می کنند و مانع از مریضی هایي مانند سرطان و مریضی هاي قلبی می شوند.

    چه موادی در قارچ وجود دارد؟
    قارچ حاوی پروتئین «و اسیدهای آمینه ضروری»، فیبر و ویتامین هاي زیادی مانند ب، ث، د و اي است و چربی و کالری اندکی دارد. در این مطالعه که در نشریه علوم غذا و تغذیه انتشار شده است متخصصان خاصیت خوراکی چهار نوع قارچ را گذشته و بعد از پخت با هم مقایسه کرده اند.

    آنتی اکسیدان | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | خوراکی | پروتئین | سبزیجات | معرفی | تغذیه | آشپزی

    برترین راه جهت اینکه ویتامین و خاصیت خوراکی سبزیجات حفظ شود، این است که وقت پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب پز میکنید از حداقل آب ممکن بهره گیری کنید

    سرخ کردن قارچ
    سرخ کردن قارچ باعث میشود آنتی اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات آن در روغن از بین برود و ارزش خوراکی آن کم شود هر چند که قارچ خوشمزه تر می شود.

    آب پز کردن قارچ
    آب پز کردن هم مقدار زیادی از آنتی اکسیدان و پروتئین قارچ را از بین میبرد. متخصصان فکر میکنند علت این است که این مواد وارد آبی می شوند که قارچ در آن پخته شده است هست.گرچه متخصصان اسپانیایی متوجه شدند آب پز کردن باعث زیاد کردن گلوکان می شود، ماده اي که در قارچ ها یافت می شود و ممکن است در پیشگیري از مریضی هاي قلبی موثر باشد.

    معرفی عالی ترین روش آشپزی جهت پختن قارچ

    یک قانون کلی
     به گزارش پارس ناز برترین راه جهت اینکه ویتامین و خاصیت خوراکی سبزیجات حفظ شود، این است که وقت پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب پز می کنید از حداقل آب ممکن بهره گیری کنید. به همین علت است که متخصصان مایکروویو را روشی خوبی جهت پخت قارچ دیده اند، چون مواد مغذی خود را در آب و روغن از دست نمیدهد.

    کباب کردن قارچ
    با اینکه پخت سبزیجات با روغن باعث می شود خاصیت آن کم شود ولی کباب کردن قارچ با اندکی روغن باعث زیاد کردن آنتی اکسیدان ها می شود. اگر از روغن زیتون جهت اینکار بهره گیری کنید اسیدهای چرب آن اکثر خواهد شد بدون اینکه کالری آن اکثر شود.

    آنتی اکسیدان | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | خوراکی | پروتئین | سبزیجات | معرفی | تغذیه | آشپزی

    واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | مایکروویو | ویتامین | سبزیجات | خوراکی | پروتئین | سبزیجات | معرفی | تغذیه | آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • هاردکپی کتاب های ریاضیات و آمار
  • خرید کتاب ایمونولوژی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی علم به زبان ساده
  • کتاب های احتمال اورجینال
  • دانلود منابع مرجع تقارن و گروه
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>