• خرید کتاب از گوگل
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » نرم افزار » Enterprise x86+ x64 Integrated June 2017 – ویندوز ۸٫۱ نسخه مدیا سنتر و اینترپرا

Enterprise x86+ x64 Integrated June 2017 – ویندوز ۸٫۱ نسخه مدیا سنتر و اینترپرا

Enterprise x86+ x64 Integrated June 2017 - ویندوز 8.1 نسخه مدیا سنتر و اینترپرا

دانلود Windows 8.1 Pro with Media Center + Enterprise x86/x64 Integrated June 2017 – ویندوز ۸٫۱ نسخه مدیا سنتر و اینترپرایز به همراه بروزترین آپدیت ها

• بازدید: ۱,۸۰۸,۶۹۰
    • دسته: نرم افزار » سیستم عامل » ویندوز
    (۹۶/۴/۲) تغییرات:

نسخه تازه June 2017 (خرداد ۱۳۹۶) بر روی سایت قرار گرفت!

Windows 8.1 نسخه ی تکامل یافته Windows 8 می باشد که در سال ۲۰۱۳ عرضه شد. از مهمترین تغییرات این ویندوز می توان به این توصیه اشاره کرد که به علت عدم استقبال کاربران از رابط کاربری Metro در ویندوز ۸ این رابط در حاشیه قرار داده شده است و کاربران بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیماً به صفحه Desktop هدایت می شوند.

عبارات مهم : فعال سازی ویندوز – windows

با پشتیبانی از نمایشگرها با وضوح تصویر بالا مایکروسافت بالاخره توانست محصولاتی همانند Surface Pro را به بازار عرضه کند و به مسابقه با Apple و گوگل بپردازد. توانایی های تازه در ویندوز ۸٫۱ شامل بازگشت دکمه استارت، Interface جستجوی تازه و تغییرات در رابط کاربری و برنامه های جدیدی همانند Facebook و Flipboard و توانایی های سفارشی سازی دیگری هست. بعد زمینه ها متحرک شده است اند و شما می توانید جهت محافظ صفحه هر تصویری را که دوست دارید قرار دهید.

برخی شاخصه های تازه Windows 8.1:
    – رابط کاربری تازه مترو جهت صفحه های نمایش لمسی
    – نسخه تازه مرورگر Internet Explorer 11
    – ورود کاربری با استفاده از تصویر
    – برنامه مدیریت وظیفه جدید
    – راه اندازی ویندوز با استفاده از Flash Memory
    – پشتیبانی از نمایشگرهای متعدد
    – پشتیبانی از USB3
    – پشتیانی از معماری ARM علاوه بر اینتل و AMD
    – توانایی بازگردانی سیستم عامل به تنظیمات اولیه کارخانه
    – سیستم پرونده نویسی تازه ReFS
    – پشتیبانی از ارتباط حوزه نزدیک (NFC)
    – پشتیبانی از فناوری RAID1 و RAID5
    – توانایی بازکردن پرونده های ISO ،IMG و VHD به طور پیش فرض

معرفی بسته اختصاصی Windows 8.1 Pro with Media Center + Enterprise پی سی دانلود:
    بعد از به وجود آمدن مشکلاتی که توضیح داده شد، در گروه پی سی دانلود تصمیم گرفتیم تا خودمان دست به کار شده است و بسته ای را تهیه کنیم تا فاقد مسائل قبلی باشد، که در ادامه به تفضیل به توضیح آن می پردازیم.

۱٫ قرار دادن کاربردی ترین نسخه های Windows 8.1:
    Windows 8.1 به طور کلی در ۴ ویرایش عرضه می شود:
    ۱٫ Core
    2. Professional
    3. Professional with Media Center
    4. Enterprise

که در این تصویر می توانید تفاوت های ویرایش های متفاوت را با هم ببینید که به طور خلاصه می توان گفت نسخه Enterprise و Professional کامل ترین نسخه های ویندوز ۸٫۱ از لحاظ شاخصه های متفاوت هستند، لذا در بسته پیش رو فقط دو نسخه Enterprise و Professional with Media Center قرار داده شده است است که هر دو نسخه در کشور عزیزمان ایران بسیار کاربردی بوده و تمامی نیازهای کاربران را برطرف می سازد.

معرفی نسخه Professional with Media Center:
    نسخه Professional with Media Center شبیه همان نسخه Professional بوده با این تفاوت که در آن نرم افزار Media Center نیز حضور داشته و توانایی های چندرسانه ی بیشتری نسبت به سایر نسخه ها دارد.

ویندوز مدیا سنتر (Windows Media Center) یک ضبط کننده دیجیتال ویدیو و همچنین پخش کننده رسانه ای است که به وسیله مایکروسافت توسعه داده شده است هست؛ ویندوز مدیا سنتر نرم افزاری است که امکان ضبط تصویرهای زنده پخش شده است تلویزیونی و همچنین سازماندهی و پخش موسیقی را به کاربر می دهد. ویندوز مدیا سنتر می تواند ویدیو، تصویر و اسلایدشو را از هارد دیسک، درایو نوری و یا مکانی از روی شبکه نمایش دهد.

به طور خلاصه این نسخه جهت تمامی کاربران خانگی بسیار مناسب بوده و از توانایی های خاص ای برخوردار است.

معرفی نسخه Enterprise:
    نسخه Enterprise کامل ترین و پیشرفته ترین نسخه Windows 8.1 می باشد که از نظر امکانات و شاخصه ها، توانایی های بیشتری نسبت به نسخه Professional دارد که اکثر آنها مربوط به شبکه و اینترنت می شود و جهت شرکت ها و شرکت های بزرگ با نیازهای تخصصی مناسب تر است.

از جمله بااهمیت ترین شاخصه های نسخه Enterprise می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    – Windows To Go: قابلیتی که به کاربر اجازه می دهد تا بتواند ویندوز را از دیسک های حافظه مانند Flash Memory به طور مستقیم اجرا (Boot) کند.

– DirectAccess: قابلیتی که این امکان را به مدیر سیستم می دهد تا در سیستم های متصل به اینترنت یک شبکه محلی اینترانت راه اندازی کند.

– BranchCache: تکنولوژی و ابزاری جهت بهینه سازی شبکه های گسترده (WAN) جهت مدیران شبکه.

تنها کاستی که نسخه Enterprise نسبت به Professional with Media Center دارد فقط در همان برنامه Windows Media Center بوده و در سایر شاخصه ها از آن پیشرفته تر است.

نتیجه آخر این که این دو نسخه تمامی نیازهای کاربران را برطرف می کنند و نیازی به تجمع ۲۴ نسخه متفاوت نیست.

نسخه Professional with Media Center به عنوان مناسب ترین نسخه جهت کاربران خانگی و افرادی که در زمینه های چند رسانه ای فعالیت می کنند و نسخه Enterprise جهت شرکت ها و شرکت های تجاری که امکانات نیرومند تری نیاز دارند و یا کاربرانی که می خواهند حداکثر بهره وری را از سیستم عامل خود بگیرند پیشنهاد می شود.

۲٫ همراه داشتن بروزترین آپدیت ها:
    بسته ای که پیش روی شماست شامل تمامی آپدیت های انتشار شده است جهت Windows 8.1 تا تاریخ ذکر شده است بوده و هنگام راه اندازی تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها به طور خودکار راه اندازی می شوند.

۳٫ بدون نیاز به وارد کردن سریال و فعال سازی ویندوزها:

در راه اندازی هر کدام از ویندوزها در هیچ مرحله ای نیازی به وارد کردن Product Key نبوده و ویندوز به طور خوکار در کانال VL یا Volume راه اندازی می شود و بعد از راه اندازی به طور خودکار و کاملاً قانونی به شیوه KMS فعال می شود که بعد فعال سازی، نسخه Enterprise به مدت ۱۸۰ روز و نسخه Professional with Media Center به مدت ۴۵ روز فعال می شوند و این مدت به صورت خودکار دائماً تمدید می شود و یعنی به طور خلاصه ویندوز جهت هر لحظه فعال و قانونی می ماند.
    «معرفی مختصر سیستم فروش و فعال سازی محصولات شرکت مایکروسافت»

۴٫ بدون کوچکترین دستکاری:
    ویندوز تهیه شده است فاقد کوچکترین دستکاری بوده و هیچ فایلی از داخل ویندوز کم یا به آن اضافه نشده است به چه دلیل که اصالت بسته های قرار داده شده است جهت گروه پی سی دانلود بسیار حائز اهمیت هست، در نتیجه تلاش شده است است تا ویندوز دقیقاً به همان سبک و سیاق مهم خود ارائه شود.

۵٫ به همراه داشتن بروزترین نسخه های Microsoft .NET Framework:
    مشکل برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 در ویندوز ۸ بر همگان واضح است و همه کاربران ویندوز ۸ از عدم فعال بودن این برنامه به طور پیش فرض آگاه هستند که جهت فعال سازی نیز دردسرهای خاص خود را دارد و در صورتی که فعال نباشد اکثر برنامه های کاربردی به درستی کار نمی کنند.

در ویندوز قرار داده شده، برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 به طور پیش فرض فعال بوده و بلافاصله بعد از راه اندازی قابل استفاده است و نیازی به راه اندازی یا دانلود هیچ ابزار دیگری نیست؛ همچنین آخرین نسخه از این برنامه یعنی ۴٫۷ (به همراه تمامی آپدیت های انتشار شده) نیز قرار داده شده است است.

۶٫ سازگاری با لپ تاپ های تازه با پشتیبانی کامل از EFI:
    هر دو نسخه این ویندوز به طور کامل از تکنولوژی EFI پشتیبانی کرده و قابل راه اندازی و راه اندازی هم در سیستم های تازه UEFI و هم در سیستم های BIOS قدیمی است و این امکان را به کاربر می دهد تا بتواند این ویندوز را بر روی بروزترین لپ تاپ ها نیز راه اندازی کند.

Enterprise x86+ x64 Integrated June 2017 – ویندوز ۸٫۱ نسخه مدیا سنتر و اینترپرا

Windows 8.1 Pro with Media Center / Enterprise x86/x64 en-US Integrated June 2017

No Windows 8.1 Settings were harmed in the making of this ISO
    No Programs are added to Windows