خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی
 

 

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

زایمان | خوشمزه | ساختن | حرارت | ادویه | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی 

روش ساختن کاچی یک نوع غذای خوشمزه را جهت شما داریم که جهت بانوان تازه وضع حمل کرده بسیار خوب و فوق العاده هست. 

مواد مورد نیاز جهت کاچی :

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

آرد گندم  یک پیمانه
 کره یا روغن  ۱۰۰_۱۵۰ گرم
 شکر  ۱ پیمانه
 گلاب  یک چهارم پیمانه
زعفران ساییده شده به میزان دلخواه
آب ۳ پیمانه
ادویه هاي مخصوص کاچی از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری

* ادویه هاي مخصوص کاچی :
دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه خیلی کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز که میزان آن بستگی به ذائقه خودتان است من تقریبا از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری ریختم ولی دارچین را کمی اکثر ریختم.

طرز تهیه کاچی مخصوص :

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مثل شیره مربا غلیظ و کشدار شود. توجه داشته باشید گلاب را در مرحله نهایی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

زایمان | خوشمزه | ساختن | حرارت | ادویه | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

بعد از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. بعد از این که کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد عوض کردن رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه اي شود. حالا ادویه ها را یکی یکی اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها در بیاید،

پس از آماده شدن آرد و ادویه ها، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید. این مرحله حداقل ۵ دقیقه به طول می انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید.

بنابراین قابلمه را روی شعله اکران کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود ۲۰ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزیین کنید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مثل فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. میتوانید

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

هر کدام از ادویه ها راکه خواستید از دستور حذف کنید. این کاچی چون جهت بعد از زایمان بود من از تمام ادویه ها بهره گیری کردم. کاچی جهت خانمهایی که تازه زایمان کردند فوق العاده است و پیشنهاد میشود دو روز بعد از زایمان مصرف شود نه روز اول.

زایمان | خوشمزه | ساختن | حرارت | ادویه | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

واژه های کلیدی: زایمان | خوشمزه | ساختن | حرارت | ادویه | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

آموزش ساختن کاچی خوشمزه و عالی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>