اطلاعیه سایت
رییس اتحادیه فروشندگان کباب، حلیم، آش و پزندگان غذاهای سنتی ضمن تاکید مجدد بر عدم استفاده پنبه در حلیم، اظهار کرد: به دنبال انتشار این شایعه فروش همکاران
رییس اتحادیه فروشندگان کباب، حلیم، آش و پزندگان غذاهای سنتی ضمن تاکید مجدد بر عدم استفاده پنبه در حلیم، اظهار کرد: به دنبال انتشار این شایعه فروش همکاران ما تا حدود ۵۰ درصد کم کردن داشته است.
فروش حلیم نصف شد
حسین محمدی امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری بار دیگر بر رعایت بهداشت در میان اعضای اتحادیه خود تاکید کرد و گفت: طی روزهای گذشته انتشار یک ویدئو کوتاه در اینترنت صنف ما را به چالش کشیده و جهت مردم سوالها و نگرانیهای متعدد ایجاد کرده است.
عبارات مهم : استفاده – بهداشت وی در عین حال عنوان کرد: ما نمیخواهیم بگوییم که تمام واحدهای ما به طور کامل همه موارد را رعایت میکنند، ولی به هر صورت بر روی این توصیه تاکید داریم که پخت حلیم امری تخصصی است که در آن بهداشت در آن رعایت میشود.
رییس اتحادیه فروشندگان کباب، حلیم، آش و پزندگان غذاهای سنتی اظهار کرد: شرایط تهیه و پخت حلیم به گونهای است که در نهایت با مجاورت چندین ساعته گوشت و گندم گوشت به شکل پنبهای شکل در میآید که این مساله همان طور که اشاره شد به شیوه طبخ این غذا باز میگردد و ربطی به استفاده از مواد غیر مجازی چون پنبه ندارد.
وی افزود: بعد از انتشار این ویدئو کوتاه بعضی مسوولان وزارت بهداشت هم به مصاحبه در این خصوص پرداخته و اعلام کردند که در حلیم موادی مانند پنبه استفاده میشود ولی زمانی که ما جهت پیگیری به سراغ این افراد رفتیم اینگونه پاسخ دادند که فرد انتشار کننده ویدئو کوتاه در اینترنت از نزدیکان آنها بوده و براساس اعتمادی که به این فرد داشتهاند این عنوان را اعلام کردهاند که ما هم اکنون شکایتهایی را در این زمینه به مراجع قضایی تسلیم کردهایم.
محمدی با تاکید بر این که طرح چنین موضوعاتی به نوعی توهین به شعور مردم محسوب میشود، گفت: طی روزهای گذشته نمونههای مختلفی از آنچه در واحدهای متفاوت ارائه میشود جهت آزمایش از سوی بهداشت محیط به آزمایشگاههای معتبر ارسال شده است که نتیجه این آزمایشها هم استفاده از مواد غیرمجاز را رد کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر صنف ما حدود ۱۱ هزار واحد در پایتخت کشور عزیزمان ایران دارد که با توجه به عرضه بالای حلیم در این واحدها طی ماه مبارک رمضان نظارتها و بازرسیهای متعددی روی آنها صورت میگیرد.
اما رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش و پزندگان غذاهای سنتی در ادامه صحبتهای خود به توصیه جالبی اشاره کرد و گفت: گاه شاهدیم که عدهای حتی تبلیغ میکنند که حلیم آماده را درب واحدهای فروش با قیمت ۲۰۰۰ تومان عرضه خواهند کرد. حال پرسش ما این است که چگونه میشود چنین غذایی را با هزینههای حملونقل با این قیمت ارائه کرد آن هم در شرایطی که قیمت یک بطری آب معدنی هم ۱۰۰۰ تومان است.
محمدی همچنین عنوان کرد: حتی در مورد کباب هم شاهدیم عدهای گوشت آماده به سیخ کوبیده را با قیمتی معادل هفت تا هشت هزار تومان به واحدهای کبابی ارائه میکنند. حال پرسش ما آن است که در شرایطی که یک کیلو دنبه ۱۲ هزار تومان قیمت دارد چگونه ممکن است چنین موادی دارای کیفیت و شرایط مناسب داشته باشند. البته افراد میگویند که در تهیه این مواد از گوشت گیاهی استفاده شده است است ولی به هرحال تاکید ما به مردم آن است که به هنگام تهیه غذا به قیمت آن نیز توجه کنند و دقت داشته باشند که همواره ارزانی توصیه مثبتی به شمار نمیرود.
وی با اشاره به این که در موارد متفاوت در واحدهای تهیه غذا از موادی مانند انواع رنگهای غذایی استفاده میشود، گفت: توصیه ما به مردم آن است که جهت حفظ سلامت و بهداشت خانواده خود تنها از مراکز مجاز به تهیه غذا بپردازند.
رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش و پزندگان غذاهای سنتی همچنین عنوان کرد: ما نیز از سوی اتحادیه به مبارزه با این پدیده پرداخته و در موارد متعدد واحدهایی که غذاهای بی کیفیت را با قیمت پایین در اختیار مردم قرار میدهند تعطیل میکنیم، ولی بعد از مدتی این افراد در محله دیگری به فعالیت میپردازند. بر همین اساس مبارزه با این عنوان همواره با دشواریهای متعدد همراه میشود.
ضربه ای که شایعه پنبه به حلیم فروشان زد
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir
واژه های کلیدی: استفاده | بهداشت | ویدئو | انتشار | خبر | اقتصادی |