اطلاعیه سایت
خوشمزه | زردچوبه | همراه | لیوان | فرنگی | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی
طرز تهیه خورش پسته کوهی خوشمزه و عالی
آموزش تهیه پسته کوهی خوشمزه و فوق العاده را جهت شما داریم که علاقه به تهیه غذا هاي خاص و خوشمزه دارید. بعد در ادامه این غذا را با هم یاد بگیریم. بنه، ونوشک یا پسته کوهی از جمله گیاهان دارویی بومی استان کرمانشاه است که اثر نیرو دهنده، محرک و قابض دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه خورش پسته کوهی خوشمزه و عالی
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز میانگین ۱ عدد
عبارات مهم : خوشمزه – زردچوبه ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین لازم
ونوشک نیم کیلو
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا دانه هاي ونوشک را جدا کرده سپس آن ها را شسته داخل آبکش میریزیم تا خشک شوند. سپس در تابه اي گوشت چرخ کرده را همراه ادویه «نمک. فلفل سیاه. دارچین. زردچوبه» تفت داده سپس پیاز خرد شده است را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. اخر سر رب را هم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس سه لیوان اب به مواد اضافه کرده و روشعله میگزاریم تا بپزد بعد از یک ربع ونوشکهای دانه شده است را به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگزاریم تا بپزد.
خوشمزه | زردچوبه | همراه | لیوان | فرنگی | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی
واژه های کلیدی: خوشمزه | زردچوبه | همراه | لیوان | فرنگی | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی