• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    ماه رمضان | دستمال | خوشمزه | لیوان | حرارت | آموزش | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه 

    پختن یک شله زرد خوشمزه و بی نظیر می تواند برترین حس را در ماه رمضان و پای سفره افطار به روزه داران دهد. ما نکاتی درمورد پخت شله زرد داریم. در این مقاله فوت و فن هاي پخت یک شله زرد بی نظیر که مناسب این روزهای رمضان است را به شما آموزش داده ایم.

    ۱٫ زعفران را هیچ وقت مستقیما به شله زرد اضافه نکنید. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنید و سپس اضافه کنید.

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    ۲٫ توجه کنید حتما باید محلول زعفران را گذشته از اضافه کردن شکر به برنج اضافه کنید. بعضی شله زردها دانه هاي برنج سفیدی دارند لیکن ابتدا شکر و بعد زعفران اضافه شده است است و این باعث می شود دانه هاي برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرند.

    ۳٫ دانه هاي برنج هرچه ریزتر باشد بهتر هست. حتی میتوانید برنج خیس خورده را گذشته از پخت بین دو کف دست خرد کنید.

    ماه رمضان | دستمال | خوشمزه | لیوان | حرارت | آموزش | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    ۴٫ جهت قوام شله زرد و آب نینداختن آن می توانید بعد از ریختن تمام مواد زیر آن شعله اکران کن بگذارید و به مدت نیم ساعت بماند تا آب آن کشیده شود.

    ۵٫ جهت این که پودر هل رنگ شله زرد را عوض کردن ندهد بهتر است پودر هل را روی دستمال بریزید و گره بزنید و داخل لیوان بگذارید و آب جوش بریزید. بعد از دو ساعت آن را خارج کنید و فشار دهید و بگذارید تا ته نشین شود. وقت اضافه کردن هل فقط آب روی هل ته نشین شده است را بیفزایید.

    روش دیگر هم این است که مقدار مورد نیاز پودر هل را در ظرفی بریزید و پوسته آن را بشکافید و رویش آب بریزید و در ظرف را ببندید. بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید «به روش بن ماری» نیم ساعت وقت دهید تا اسانس هل خارج شود. وقت اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی بیفزایید.

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    ۶٫ بادام شله زرد را می توانید گذشته از افزودن در گلاب خیس کنید و وقت اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بریزید. اینکار باعث نرم شدن خلال بادام میشود.

    ۷٫ توصیه مهم در مورد اضافه کردن شکر به شله زرد این است که توجه کنید هنگامی شکر را اضافه کنید که برنج به میزان دلخواه شما پخته شده است باشد. لیکن بعد از اضافه کردن شکر شله زرد کمی لعاب می اندازد ولی به هیچ عنوان برنج اکثر از این نمی پزد.

    ماه رمضان | دستمال | خوشمزه | لیوان | حرارت | آموزش | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    ۸٫ جهت ته نگرفتن شله زرد باید بعد از افزودن شکر آن را مرتب هم بزنید.

    ۹٫ جهت قوام شله زرد باید برنج به حالتی غلیظ تر از آن چه که میخواهید برسد و سپس شکر را اضافه کنید، لیکن بعد از افزودن شکر شله زرد کمی شل تر از حالتی که برنج داشت می شود.

    فوت و فن آشپزی جهت تهیه شله زرد خوشمزه

    واژه های کلیدی: ماه رمضان | دستمال | خوشمزه | لیوان | حرارت | آموزش | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های بقاء
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • منابع اورجینال اختراع
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • کتب راه آهن زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • خرید کتاب های سرد سازی از آمازون
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>