• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » این شیرین کننده های طبیعی را جایگزین قند و شکر کنید

    این شیرین کننده های طبیعی را جایگزین قند و شکر کنید

    بهترین جایگزین های قند و شکر چیست در دنیای بهداشت و سلامت صحبت‌های زیادی در رابطه با رژیم غذایی سالم، استفاده از محصولات ارگانیک و دیگر مباحث مربوط به

    این شیرین کننده های طبیعی را جایگزین قند و شکر کنید

    بهترین جایگزین های قند و شکر چیست

    در دنیای بهداشت و سلامت صحبت های زیادی در رابطه با رژیم غذایی سالم، استفاده از محصولات ارگانیک و دیگر مباحث مربوط به تغذیه شده است است.

    به گزارش جام جم آنلاین به نقل از Activebeat، بسیاری از رژیم های غذایی سالم برپایه حذف قند‍ های تصفیه شده است و استفاده از محصولات طبیعی و ارگانیک هست. بسیاری از افراد با مصرف بیش از اندازه قند و شکر مفاصل ارزش را به سمت نابودی هدایت می کنند. نابودی مفصل ها یکی از کوچک ترین عارضه های مصرف بیش اندازه قند و شکر است.

    این شیرین کننده های طبیعی را جایگزین قند و شکر کنید

    در این گزارش شیرین کننده های طبیعی که سرشار از فایده های بی شمار است را معرفی کرده ایم.

    ۱.شربت افرا: این شربت کهربایی که از شیره درخت افرا تهیه می شود دارای عطر و طعم متمایزی است که بسیاری از افراد آن را خوشمزه و اعتیادآور توصیف کرده اند. شربت افرا ۱۰۰درصد طبیعی و حاوی بسیاری از مواد معدنی از جمله پتاسیم، سدیم و مس هست. این افزودنی شیرین را به آسانی جایگزین قند و شکر کنید.

    ۲. شهد آگاو: جایگزینی فوق العاده جهت شکر و مناسب جهت تغذیه سالم به خصوص افراد دیابتی هست. مغز گیاه آگاو سرشار از ساکارین است و هنگامی پوست آن کنده شود آن را می توان خورد، شیرین و مغذی ولی نسبتا فیبری هست. شهد آگاو قند خون را تنظیم کرده و کلسترول را کم کردن می دهد و سرشار از کلسیم و منیزیم است و همچنین جهت سوزاندن چربی بسیار کارآمد است.

    ۳.شکر نخل نارگیل: این قند از شیره نارگیل گرفته می شود. قند با حرارت دادن شیره نارگیل تا زمانیکه آب آن تبخیر شود، تهیه می گردد. بعد از فرآوری، شکر مذکور دارای رنگی کاراملی و طعمی شبیه به شکر قهوه ای است و می تواند به جای شکر در هر دستور غذایی استفاده شود. قند نخل نارگیل از نظر کالری و کربوهیدرات ها مشابه با قند نیشکر معمولی هست. شکر نخل نارگیل، انرژی را بالا برده و قند خون را تنظیم میکند. آهن و منیزیم فراوان در آن یافت شده است و به عنوان یک جایگزین مناسب قند و شکر شناخته شده است است.

    بهترین جایگزین های قند و شکر چیست در دنیای بهداشت و سلامت صحبت‌های زیادی در رابطه با رژیم غذایی سالم، استفاده از محصولات ارگانیک و دیگر مباحث مربوط به

    ۴.شربت برنج قهوه ای: یا مالت برنج شیرین کننده ای طبیعی است که از نشاسته موجود در برنج قهوه ای با آنزیم های طبیعی تولید می شود. شربت برنج قهوه ای مانند عسل و آگاو شیرین نیست ولی دارای فروکتوز، گلوتن و گندم آزاد است که می تواند یکی از عالی ترین جایگزین های قند و شکر جهت افراد به حساب آید. شیرین‏ کننده ‏ای سنگین با طعمی ملایم بوده که در پخت و پز و نوشیدنی ها بسیار استفاده می شود.

    ۵.عسل: یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین گزینش ها در این لیست عسل هست. قند طبیعی و طعم شیرین آن باعث شده است است تا یکی از خوراکی های پرطرفدار و سرشار از خاصیت شناخته شود. عسل جهت سلامتی بسیار بافایده هست. آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن و همچنین خاصیت ضدمیکروبی، ضدباکتری بودن آن جهت همه شناخته شده است هست. علاوه بر آن سرشار از آنتی اکسیدان بوده و یکی از عالی ترین ها جهت جایگزینی قند و شکر به شمار می رود.

    ۶.شربت مالت جو / عصاره مالت (قند جو) : مشابه شربت برنج قهوه ای است که به وسیله آنزیم های نشاسته به قند طبیعی تبدیل می شود. این شربت شامل ویتامین ها، مواد معدنی و همچنین مرجع غنی از فیبر هست. این شربت، به علت شاخصه های آنزیمی ، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه ای آن ، در دنیا موارد استفاده فراوانی دارد . کاربرد مالت جو در صنایع متفاوت غذایی چون قنادی ها ، در تهیه بیسکویت، انواع کارامل ، شیرینی و در تولید سرکه، غلات صبحانه ای ، بسیاری از انواع نوشابه ها و شیرهای آشامیدنی چون شیر کاکائو ، در نانوایی، غذای کودک و بعنوان مکمل های تقویتی و غذایی است.

    ۷.شیرین برگ (استویا): یکی از برجسته ترین قندهای طبیعی محسوب می شود و علت این امر صفر کالری بودن این برگ هست، شیرین برگ مناسب مناطق جنوبی کشور عزیزمان ایران یا کشت گلخانه ای هست. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاه های قندآور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست. بیماران دیابتی به آسانی میتوانند بدون هیچ دغدغه ای از این گیاه بعنوان شیرین کننده و طعم کننده استفاده کنند.

    منبع : جام جم آنلایم / بیتا نوروزی

    واژه های کلیدی: جایگزین مناسب | رژیم غذایی | تغذیه سالم | استفاده | نارگیل | شیرینی | طبیعی | تنظیم | تغذیه | نارگیل

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های اختر فیزیک از آمازون
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • خرید کتاب های بازار یابی از آمازون
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم اجتماعی
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • خرید کتاب های سرد سازی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>