• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » ۴ خطای تغذیه ای که شما را پیر می‌کنند!

    ۴ خطای تغذیه ای که شما را پیر می‌کنند!

    تغییرات جسمی و معنوی بعنوان بخشی از پروسه پیری، اجتناب ناپذیر هستند ولی واقعیت این است که غذاهایی که می‌خوریم یا نمی‌خوریم در سرعت بخشیدن به روند پیری نقش

    ۴ خطای تغذیه ای که شما را پیر می‌کنند!

    تغییرات جسمی و معنوی بعنوان بخشی از پروسه پیری، اجتناب ناپذیر هستند ولی واقعیت این است که غذاهایی که می خوریم یا نمی خوریم در سرعت بخشیدن به روند پیری نقش دارند.

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ غذاهای فرآوری شده است اغلب حاوی کالری زیاد ولی مقادیر اندکی از ریزمغذی های مهم مثل امگا-۳ و ویتامین۱۲B هستند. بنابراین ما در دریایی از دسترسی ها با جزیره هایی از کمبودها و فقدان ها روبه رو می شویم.

    ۴ خطای تغذیه ای که شما را پیر می‌کنند!

    در این مقاله فهرستی از چهار خطای تغذیه ای ارائه شده است که این خطاها باعث می شوند انسان سریعتر پیر شود در حالی که با مشورت با دکتر می توان این خطاها را شناسایی کرده و با تنظیم آنها در رژیم غذایی یا افزودن مکمل ها، جوانتر به نظر رسید و جوانی را احساس کرد.

    – خطای اول: شما از خوردن تمام انواع پروتئین های حیوانی پرهیز می کنید؛ ولی به چه دلیل این اشتباه منجر به پیری زودرس می شود، چون ممکن است با فقدان ویتامین B12 مواجه شوید که جهت تولید انرژی در بدن مهم هست. این ویتامین فقط در غذاهایی یافت می شود که منشا حیوانی دارند و به تنظیم متابولیسم و تولید انرژی کمک می کند و در ضمن کلید حفظ سلامت مغز و سیستم عصبی هست. خستگی یکی از علائم مهم کمبود ویتامین B12 است و معمولا در افرادی رخ می دهد که پروتئین حیوانی زیادی استفاده نمی کنند.

    جویدن مقادیر زیادی از آنتی اسیدها جهت تسکین سوزش سردل نیز می تواند منجر به کمبود ویتامین B12 شود چون آنتی اسیدها جذب این ویتامین را دچار اختلال می کنند.

    راه حل غذایی: مصرف دو نوبت مواد غذایی بدون چربی مثل شیر یا ماست بدون چربی و ۳ تا ۴ اونس پروتئین لخم در روز جهت حل این مسئله بافایده هست. عالی ترین منابع غذایی حاوی ویتامین B12 شامل غذاهای دریایی مثل ماهی، میگو و صدف ها و همچنین گوشت لخم ماهی و گوساله و همچنین غلات غنی شده است هستند.

    تغییرات جسمی و معنوی بعنوان بخشی از پروسه پیری، اجتناب ناپذیر هستند ولی واقعیت این است که غذاهایی که می‌خوریم یا نمی‌خوریم در سرعت بخشیدن به روند پیری نقش

    – راه حل مکملی: مصرف ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میکروگرم از این ویتامین به طور روزانه در قالب قرص های مکمل، کمبود آن را در بدن جبران می کند.

    – خطای دوم: خودداری از مصرف مکمل هاست، ولی به چه دلیل این اشتباه موجب پیری زودرس می شود؟ چون بعضی از این مکمل ها مثل منگنز و مس از بروز دردهای مفصلی جلوگیری می کنند ولی بسیاری از افراد از مصرف این مکمل ها غفلت می کنند. به گفته متخصصان، منگنز و مس هر دو جهت حفظ سلامت غضروف ها و انعطاف پذیری مفاصل بافایده و مهم هستند. در بسیاری از موارد مصرف آنها آسیب های مفصلی را اصلاح بخشیده و دردهای این مناطق از بدن را برطرف می سازد.

    راه حل غذایی: مغز خشکبار، گوشت بدون چربی و اسفناج منابع غنی از این املاح هستند ولی معمولا ما به اندازه کافی از این خوراکی ها نمی خوریم تا نیازمان به این املاح برطرف شود بنابراین نیاز به مصرف مکمل ها هر لحظه وجود دارد.

    راه حل مکملی: مصرف روزانه دو میلی گرم مس و ۵ میلی گرم منگنز در روز مهم هست. ظرف ۲ تا ۳ ماه بعد از مصرف این مکمل ها درد کمتری را در مفاصل خود احساس خواهید کرد.

    – خطای سوم: پرهیز از خوردن ماهی و چربی هست. ماهی و روغن های بافایده مثل روغن زیتون عالی ترین مرجع اسیدهای چرب امگا -۳ و مهم جهت بدن هستند که معمولا تا حد زیادی مانع از تحلیل رفتن حافظه می شوند. به گفته متخصصان مرکز پزشکی دانشگاه آریزونا در آمریکا، این اسیدهای چرب در واقع بخشی از عنصرهای مهم تشکیل دهنده مغز هستند که اگر به اندازه کافی در رژیم غذایی ما وجود نداشته باشند ساختار و عملکرد مغز به تدریج ضعیف می شود و حافظه آسیب می بیند.

    راه حل غذایی: در ابتدا مصرف غذاهای تصفیه شده است و فرآوری شده است را تا حد امکان کم کردن دهید و غذاهای خود را با روغن های طبیعی مثل روغن زیتون طبخ کنید. سپس در هر هفته مصرف ماهی های بافایده مثل ماهی آزاد و ساردین را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. بعلاوه خوردن دانه کتان، غلات سبوس دار و گردو و بادام نیز جهت دریافت این چربی های بافایده توصیه می شود. مصرف یک قاشق غذاخوری گردو، ۵ روز در هفته و ۹ تا ۱۲ عدد بادام، ۴ نوبت در هفته کافی است.

    ۴ خطای تغذیه ای که شما را پیر می‌کنند!

    راه حل مکملی: توصیه می شود که در روز حداقل ۲۰۰۰ میلی گرم روغن ماهی مصرف شود و کپسول های حاوی این روغن ترکیبی از دو اسید DHA و EPA را داشته باشند.

    – خطای چهارم: علاقه کلی مردم به غذاهای بسته بندی شده است هست. غذاهای بسته بندی شده است در واقع حاوی ترکیباتی هستند که موجب بالا رفتن فشار خون می شوند. غذاهای بسته بندی نمک زیادی دارد که به بدن بویژه به کلیه ها آسیب وارد می کند. در این اوضاع عدم تعادل بین نمک و پتاسیم به رگ های خونی آسیب می رساند و در نتیجه موجب بالا رفتن فشار خون می شود.

    راه حل غذایی: در روز بیش از ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم (نمک) مصرف نکنید و حداقل هفت تا ۹ وعده در روز از میوه ها و سبزی های تازه استفاده کنید.

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | رژیم غذایی | پیری زودرس | خوردن ماهی | ویتامین | استفاده | پروتئین | ویتامین | سلامت | احساس

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی روزنامه نگاری، رسانه
  • کتاب های فقه اورجینال
  • منابع اورجینال برنامه نویسی عصبی زبانی
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آلمان
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • خرید کتاب های هومیوپاتی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>