• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » اخبار اقتصادی و سیاسی » رابطه گرانی گوشت با تب کریمه کنگو چیست؟

    رابطه گرانی گوشت با تب کریمه کنگو چیست؟

    عضو کار گروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت کشور عزیزمان ایران در خصوص شایعه ارتباط تب کریمه کنگو و نوسانات فعلی قیمت بازار گوشت توضیحاتی را ارائه داد.

    رابطه گرانی گوشت با تب کریمه کنگو چیست؟

    عضو کار گروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت کشور عزیزمان ایران در خصوص شایعه ارتباط تب کریمه کنگو و نوسانات فعلی قیمت بازار گوشت توضیحاتی را ارائه داد.

    شیوع تب کریمه کنگو و گرانی گوشت؛ شایعه تا واقعیت

    پریسا فلاح عضو کار گروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت کشور عزیزمان ایران گفت: تب کریمه هر چقدر هم تب دار تر شود گوشت کشتارگاهی با همان قیمت مصوب رسمی و دولتی توزیع می‌شود و در این میان قطعا مسئولین اجازه ای جهت سوء استفاده سود جویان نمی‌دهند.

    عبارات مهم : دامپزشکی – دامداری
    وی با بیان اینکه عنوان شیوع تب کریمه کنگو کذب نیست، گفت: این تب هر لحظه در فصول بهار و تابستان نه تنها در کشور عزیزمان ایران بلکه در سایر کشورها مرسوم می‌شود و ارتباطی با کم کردن میزان گوشت در کشور ندارد.

    فلاح ادامه داد: ناقل تب کریمه کنگو جزو حشرات انگلی بومی کشور عزیزمان ایران است که در مناطق گرم و مرطوب زیاد جولان می دهد.

    وی افزود: متاسفانه اینبار به علت بی احتیاطی بسیاری از دامداران سنتی و حتی خود مردم این بیماری بین افراد مرسوم شد که البته نظارت ها خبر از کنترل اوضاع بیماران از سوی وزارت بهداشت می دهد.

    عضو کارگروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران، ادامه داد: اطلاع رسانی به مردم جهت زیاد کردن سطح آگاهی آنها در حوزه بیماری‌های یکسان انسان و دام باید انجام بگیرد ولی اینکه مساله شیوع تب مالت جهت ایجاد نوسانات جدی در بازار گوشت مطرح شده است کاملا کذب است مگر اینکه این نوسان در بخش گوشت های فاقد مهر شرکت دامپزشکی و غیر کشتارگاهی ایجاد شود.

    فلاح با تاکید بر اینکه شیوع تب کریمه همانند تب مالت اتفاق تازه ای نیست، افزود: بی توجهی و یا کم اطلاعی مردم منجر به زیاد کردن شیوع این دو تب شد که آن هم متاسفانه به علت رخنه کنه ناقل بیماری در دامداری های فاقد مجوز روستایی یا سنتی است.

    وی اظهار داشت: اگر مردم به جای خرید گوشت های دامداری های بی مجوز و روستایی، از گوشت کشتارگاهی که دارای مهر شرکت دامپزشکی است استفاده می کردند تب کریمه هم اینگونه تب دار تر نمی شد لیکن گوشت های کشتارگاهی به شدت تحت بازرسی کارشناسان بهداشت و شرکت دامپزشکی قرار دارند که در صورت وجود هرگونه مورد مشکوک به بیماری بلافاصله از گردونه فروش خارج و معدوم می‌شوند.

    رابطه گرانی گوشت با تب کریمه کنگو چیست؟

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: yjc.ir

    واژه های کلیدی: دامپزشکی | دامداری | استفاده | مدیریت | بیماری | تخصصی | ایران | انجمن

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • کتاب های ارتدکسی اورجینال
  • کتاب های احتمال اورجینال
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • دانلود منابع مرجع انرژی
  • منابع اورجینال اکواریوم
  • منابع اورجینال گوش و حلق و بینی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>