• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    ماه رمضان | خوشمزه | یخچال | شکلات | آموزش | آموزش آشپزی

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان 

    آموزش ساختن خرمای مغزدار شکلاتی و خوشمزه را جهت شما عزیزان داریم که می توانید در ایام ماه رمضان آن را درست کنید. 

    مواد لازم:

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    خرما ۲۴ عدد
    بادام درختی «بدون نمک و بوداده شده» ۲۴ عدد

    عبارات مهم : ماه رمضان – خوشمزه
    شکلات تخته اي «تلخ یا شیرین» ۱و ۱/۲ پیمانه
    پودر بادام و پسته و… «تزیین» به مقدار لازم
    دارچین ۱ ق چ
    روغن مایع «گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و…» ۱ ق چ

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار میدهیم. هنگامی خرما ها آماده شد.

    ماه رمضان | خوشمزه | یخچال | شکلات | آموزش | آموزش آشپزی

    ۲-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب می کنیم.

    ۳-سپس خرماهای آماده شده است را داخل ظرف شکلات زده و بافایده کاور می کنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.

    ۴-همه ي خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی می گذاریم تا کمی سفت شوند.

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    ۵-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.

    ماه رمضان | خوشمزه | یخچال | شکلات | آموزش | آموزش آشپزی

    ۶-در لاینرهای شکلات قرار داده.

    ۷-به مدت ۲ ساعت «یا تا زمانی که کاملا سفت شوند» در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    نکات:

    ۱- مقدار هاي ذکر شده است به اندازه ۲۴ عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا چندان کنید.

    ۲- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده است میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز بهره گیری کنید ولی با دقت به گرمی هوا گردو را در این فصل توصیه نمی کنم و برترین گزینش پسته و بادام و فندق هست.

    ۳- بهره گیری از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود

    ۴- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.

    ۵- جهت تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته بهره گیری کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه اي هست.

    ۶- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر هاي گوناگون بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده است کاور کنید.

    ۷- اگر وقت کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا سریعتر اماده شود

    ۸- حتما ۱۰ دقیقه گذشته از سرو از یخچال خارج کنید.

    ۹ – در رسپی از شکلات چیپسی بهره گیری شده است / نوع شکلات انتخابی سلیقه اي هست.

    ۱۰- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم بهره گیری از شکلات تلخ در این رسپی ارزش خوراکی بالایی دارد. **

    واژه های کلیدی: ماه رمضان | خوشمزه | یخچال | شکلات | آموزش | آموزش آشپزی

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی ماه رمضان

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های ادبیات روسی اورجینال
  • کتاب های فیزیک حالت جامد اورجینال
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • خرید کتاب های حمل و نقل هوایی از آمازون
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی سیاست
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>