• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت قاطی پلو خوشمزه

    آموزش دستور پخت قاطی پلو خوشمزه

    طرز تهیه قاطی پلو بسیار خوشمزه + عکس قاطی پلو

    آموزش دستور پخت قاطی پلو خوشمزه

    مواد لازم :

    ۲   /۱   پیمانه پسته یا بادام هندی
    ۲ /۱ ق چ زیره سبز
    ۲ عدد پیاز کوچک
    ۱ تا ۲ ق س زعفران محلول در آب
    ۲ پیمانه برنج
    به میزان لازم نمک و فلفل
    ۳ حبه سیر رنده شده
    ۱ ق س رب گوجه فرنگی
    ۲  /۱ ق چ پودر فلفل قرمز
    ۴  /۱ ق چ پودر هل
    ۲   /۱ پیمانه ماست چکیده
    ۲ /۱ ق چ ادویه گل میخک
    ۲ عدد فلفل سبز خرد شده
    ۲  /۱ پیمانه نعنای خرد شده
    ۲  /۱ پیمانه گشنیز خرد شده
    ۲  /۱ پیمانه لوبیا سبزپخته
    ۲   /۱ پیمانه هویج  نگینی خرد شده
    ۲ عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    ۱٫ برنج را بعد از آنکه شستید، به مدت ۲-۱ ساعت با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را که خلالی خرد کرده اید داخل آن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند، سپس آنها را از تابه خارج کرده و در یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در یک تابه دیگر پسته یا بادام هندی را هم کمی تفت دهید، سپس آن را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.
    ۲٫ در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. رب گوجه فرنگی را همراه سیر رنده شده و ادویه جات داخل تابه ریخته و مواد را کمی تفت دهید. حالا پسته و فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید. در این مرحله نوبت اضافه کردن ماست است. وقتی ماست را داخل تابه ریختید، آن را از روی حرارت بردارید، خوب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند، سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.
    ۳٫ اکنون تمامی سبزیجات را داخل تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در تابه را بگذارید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات نرم و پخته شوند. در انتها زعفران را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا عطر و رنگ آن به خورد مواد برود.
    ۴٫ در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آب برنج را دور بریزید، سپس برنج را داخل آب جوش بریزید. وقتی آماده آبکشی شد، آن را آبکشی کنید.
    ۵٫ مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه قرار دهید. حالا مواد و برنج را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید.

    منبع:آکا ایران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • منابع اورجینال بیماری ها
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • خرید کتاب نورشناسی زبان اصلی
  • کتاب خارجی معروف
  • منابع اورجینال گوش و حلق و بینی
  • خرید کتاب های مهندسی پزشکی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>