• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    شیرینی | ساختن | انگور | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار 

    شیر برنج خوشمزه و فوق العاده را جهت افطار درست کنید و از خوردن آن لذت کامل ببرید. شیر برنج برترین وعده جهت روزه داران در افطار می باشد.شیر برنج یکی از غذایی هاي خوب و مقوی جهت وعده افطار در ماه مبارک رمضان هست. این بار می توانید شیر برنج را با خامه درست کنید. شیر برنج خامه اي طعم بسیار لذیذی دارد.

    مواد مورد نیاز جهت شیر برنج خامه اي :

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    برنج  ۱ پیمانه 
    شیر   ۲ لیتر
     شکر  ۲ قاشق سوپخوری
    هل  ۱ قاشق چایخوری 
    گلاب نصف پیمانه
    خلال بادام ۵۰ گرم
    خامه ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه شیر برنج خامه اي :

    برنج را خوب بشویید و ۲ ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. 

    پس از ۲ ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید. 

    شیرینی | ساختن | انگور | آموزش | آموزش آشپزی

    برنج را با ۲ پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد. 

    سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود. 

    بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً در مواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی هاي دیگری مثل شیره انگور، عسل، مربای گل و …، برابر با سلیقه تان سرو كنید.

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل كوبیده را درون یك تنظیف «پارچه صافی» بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد. 

    بهره گیری از این روش باعث میشود رنگ شیر برنج عوض کردن نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود. 

    شیرینی | ساختن | انگور | آموزش | آموزش آشپزی

    در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

    آموزش ساختن شیر برنج خامه ای جهت افطار

    واژه های کلیدی: شیرینی | ساختن | انگور | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • دانلود فایل های زبان اصلی ژورنال های علمی مشهور
  • منابع اورجینال اکواریوم
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی قلب عروق
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • منابع اورجینال پلیمر
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>