• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    لوبیا چیتی | خوشمزه | لیوان | لوبیا | ساختن | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار 

    روش تهیه آش رشته خوشمزه و فوق العاده را جهت شما عزیزان داریم که جهت وعده افطار همه ي وقت مهمان اثبات سفره هاي ایرانیان هست. آش رشته از مشهور ترین آش هاي ایرانی هست. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می خورند. بسته به عادت هاي خانوادگی از آش رشته بعنوان پیش غذا یا غذای مهم بهره گیری میشود. با ما همراه باشید تا روش تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم:
    لوبیا چیتی ۱ لیوان
    نخود ۱ لیوان
    عدس ۱ لیوان
    لوبیا سفید ۱ لیوان
    آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
    رشته آش ۶۰۰ گرم
    پیاز داغ ۱ لیوان
    سیر داغ ۱/۲ لیوان
    نعنا داغ به مقدار مورد نیاز جهت تزیین
    کشک ۱ کیلو گرم
    سبزی آش «تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج» ۲ کیلو گرم

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    طرز تهیه:
    ۱٫ حبوبات را جهت کم کردن نفخ ناشی از آن یک روز گذشته خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آنها را عوض کنید و دور بریزید.

    ۲٫ پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.

    لوبیا چیتی | خوشمزه | لیوان | لوبیا | ساختن | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    ۳٫ نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده است را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

    ۴٫ یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.

    ۵٫ زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    نکات مهم در پخت آش رشته:

    ۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

    لوبیا چیتی | خوشمزه | لیوان | لوبیا | ساختن | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    ۲ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

    ۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

    آموزش ساختن آش رشته خوشمزه جهت افطار

    ۵ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

    ۶ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می توان آزمون کرد تا آش شور نشود.

    ۷ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می کند.

    ۸ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می شود کشک ببرد. می توان آش را بدون کشک «برای کسانی که کشک نمی خورند» سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان میشود و هم آش رشته خوش رنگ تر و زیباتر میشود.

    ۹ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد «از نظر سلامتی و بهداشت غذا».

    ۱۰ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

    ۱۱ـ جهت ساختن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

    ۱۲- وقت جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این وقت باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. گرچه وقت جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

    واژه های کلیدی: لوبیا چیتی | خوشمزه | لیوان | لوبیا | ساختن | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • منابع اورجینال پلیمر
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • کتب خیاطی زبان اصلی
  • خرید کتاب های کلان‌مقیاس از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>