خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی
 

 

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی

خمیر یوفکا | مخلوط کن | خوشمزه | زردچوبه | ساختن | آموزش | زعفران | اسفناج

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی 

روش تهیه بورک گل خوراک خوشمزه از کشور ترکیه را جهت شما داریم، میتوانید این غذای خمیری را درست کنید و به لذت میل نمایید. 

مواد مورد نیاز:

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز «نگینی خرد شده»: ۱ عدد

عبارات مهم : خمیر یوفکا – مخلوط کن
فلفل دلمه اي قرمز «نگینی خرد شده»: ۱ عدد
اسفناج «ساطوری خرد شده»: ۱ پیمانه
خمیر یوفکا: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس:

تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: یک سوم پیمانه
روغن مایع: یک سوم پیمانه

خمیر یوفکا | مخلوط کن | خوشمزه | زردچوبه | ساختن | آموزش | زعفران | اسفناج

روش پخت:

۱٫ داخل تابه اي پیاز را به همراه روغن تفت دهید. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض کردن کند. بعد فلفل دلمه اي را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

۲٫ اسفناج را به مواد اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی

۳٫ جهت تهیه سس؛ تخم مرغ، شیر و روغن مایع را داخل کاسه اي ریخته و با بهره گیری از چنگالی مخلوط کرده تا به صورت سس در آید.

۴٫ چند ورقه خمیر یوفکا را در کنار یکدیگر به صورت مستطیل «یا به شکل مربع و یا به ابعاد دلخواه» بچینید؛ به طوری که حدود ۲ سانتی متر از هر ورقه روی دیگری قرار بگیرد «یا به صورت تک تک خمیر را روی سطح قرار دهید.» بعد با بهره گیری از قلم مویی، سس آماده شده است را روی خمیر بمالید و از مخلوط گوشت روی آن بریزید. سپس از عرض مستطیل شروع کرده و آن را رول کنید.

خمیر یوفکا | مخلوط کن | خوشمزه | زردچوبه | ساختن | آموزش | زعفران | اسفناج

۵٫ رول آماده شده است را به صورت گل پیچیده و در وسط قالبی به قطر ۲۲ سانتی متری قرار دهید. اگر قالب با مواد پر نشد مجدد از خمیر رول تهیه کرده و دور تا دور آن پیچیده تا قالب پر شود.

۶٫ زرده تخم مرغ، زعفران و پودر قند را داخل کاسه اي بریزید. بعد با بهره گیری از قاشقی «یا چنگالی» مخلوط کنید و به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید.

آموزش ساختن بورک گل خوشمزه و عالی

۷٫ قالب را در طبقه وسط فر از گذشته با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود.

واژه های کلیدی: خمیر یوفکا | مخلوط کن | خوشمزه | زردچوبه | ساختن | آموزش | زعفران | اسفناج

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>