خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی
 

 

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی

بوقلمون | خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی 

روش ساختن ژیگوی بوقلمون را برای شما داریم که راحت طبخ میشود و طعمی بینظیر خواهد داشت. این غذا در رستوران ها چندان سرو می شود. 

مواد مورد نیاز برای ژیگوی بوقلمون :

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی

 ران بوقلمون ۱ عدد 
فلفل دلمه   ۱ عدد
 پیاز ۱ عدد 
 سیر ۱ بوته 
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
برگ بو ۵-۴ عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
رب به میزان لازم

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون:

از شب گذشته ران بوقلمون را شسته و به وسیله چاقو برش هاي عمیق و کوچک در آن ایجاد کنید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل دلمه  و برگ بوها را روی انها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید.پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.

حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این مدت به وسیله کفگیرهای مناسب ران که من از دوتا کفگیر بهره گیری کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.

بوقلمون | خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آب به آن اضافه میکنم و می ریزم روی بوقلمون در آن را می بندم.تا آرام آرام بپزد.

واژه های کلیدی: بوقلمون | خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

ثبت سفارش از طریق تلگرام و پرداخت در محل

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>