خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف
 

 

معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف

لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه

معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف

معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف

برای هر نوع خوراکی شاید یک ادویه خاص و مخصوص بهره گیری شود که بتواند یک طعم خاص به غذای مورد نظر بدهد. ما این ادویه ها را به شما معرفی می کنیم.

 ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل جهت همه ي سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف

ادویه گوشت: جهت طعم دادن به گوشت هاي خورشی از جوزهندی بهره گیری کنید. «توجه کنید هرگز اکثر از ۴ گرم جوزهندی بهره گیری نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود».

ادویه مرغ: جهت انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از ۲۰ نوع ادویه است بهره گیری کنید.

لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه

ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار بینظیر جهت ساختن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی است و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش آماده میشود.

واژه های کلیدی: لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>