• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    طرز تهیه نان خانگی | نان خانگی خوشمزه | نان خانگی | پلاستیک | صبحانه | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه 

    شما می توانید در منزل هم نان سوخاری را به آسانی تهیه کنید و بپزید و از خوردن آن در وعده صبحانه و عصرانه کاملا لذت ببرید.نان سوخاری یکی از برترین نان ها مخصوصا جهت کسانی است که مشکلاتی مثل معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری میتوانید در منزل تان درست کنید.

    مواد مورد نیاز جهت تهیه نان سوخاری خانگی :

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

     شکر ۲۸۰ گرم 
     تخم مرغ ۷ تا ۸ عدد 
    روغن مایع   ۲۰۰ گرم
     خامه صبحانه  ۹۰ گرم
    آب گرم ۱۰۰ گرم
    نمک یک قاشق چایخوری
    آبلیموی تازه  دو قاشق غذاخوری
    آرد حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم
    خمیرمایه فوری ۸۰ گرم

    طرز تهیه نان سوخاری خانگی :

    برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

    مخمر را روی آن  بپاشید و بگذارید تا پف کند. 

    طرز تهیه نان خانگی | نان خانگی خوشمزه | نان خانگی | پلاستیک | صبحانه | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

    سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

    تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود. 

    سپس آرد را تدریجی  اضافه کنید. 

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

    خمیر  تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را  تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید. 

    طرز تهیه نان خانگی | نان خانگی خوشمزه | نان خانگی | پلاستیک | صبحانه | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

    روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

    پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر میشود.

    آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

    آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید. 

    فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه اي رنگ شود، در فر بگذارید. 

    بعد از فر خارج کنید. هنگامی نان ها خنک شد، آنها  را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

    واژه های کلیدی: طرز تهیه نان خانگی | نان خانگی خوشمزه | نان خانگی | پلاستیک | صبحانه | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب شعر زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • خرید کتاب های هومیوپاتی از آمازون
  • خرید کتاب های تفکر انتقادی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی علوم فضایی
  • دانلود منابع مرجع مذهب بودا
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>