اطلاعیه سایت
پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | مرغ سوخاری | سس مارینارا | مرغ سوخاری | مخلوط کن | سوخاری | همراه | ساختن | آموزش
آموزش ساختن لقمه های پنیری مرغ سوخاری
مرغ سوخاری غذای پرطرفداری هست،اگر کمی رنگ و لعاب آن را عوض کردن دهیم بهتر هم خواهد شد،مثل پنیری کردن آن جهت طعم بهتر.در این جا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذا هاي همیشگی شما تبدیل خواهد شد.
مواد مورد نیاز جهت لقمه هاي پنیری مرغ سوخاری :
آموزش ساختن لقمه های پنیری مرغ سوخاری
فیله مرغ | ۴۵۰ گرم |
پنیر موزارلا | یک بسته |
پودر سوخاری ساده | ۲ پیمانه |
ریحان خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پنیر پارمسان | به مقدار مورد نیاز جهت تزیین |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
سس مارینارا | ۱ پیمانه |
طرز تهیه لقمه هاي پنیری مرغ سوخاری :
فیله هاي مرغ را به تکه هاي ۵ سانتی متری برش دهید.
با بهره گیری از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه هاي آن پاره نشود.
پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | مرغ سوخاری | سس مارینارا | مرغ سوخاری | مخلوط کن | سوخاری | همراه | ساختن | آموزش
پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
آموزش ساختن لقمه های پنیری مرغ سوخاری
روغن را درون یک قابلمه میانگین ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | مرغ سوخاری | سس مارینارا | مرغ سوخاری | مخلوط کن | سوخاری | همراه | ساختن | آموزش
این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.
آموزش ساختن لقمه های پنیری مرغ سوخاری
واژه های کلیدی: پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | مرغ سوخاری | سس مارینارا | مرغ سوخاری | مخلوط کن | سوخاری | همراه | ساختن | آموزش