• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » پیشگیری و معرفی بیماری ها » لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست) آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵ تلفن

    لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست)

    آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵

    لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    تلفن تماس و مشاوره: ۰۲۱۲۲۸۹۴۲۴۶- ۰۲۱۲۲۸۹۴۲۴۷

    لیزر  درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    اگر به دنبال یک دندانپزشک خوب با سابقه اوج و داشتن اطلاعات  و دستگاه های پیشرفته جهت انجام کار های دندان و لثه خود با استفاده از روش های لیزری به روز در دندانپزشکی عمومی به وسیله لیزر تراپی هستید حتماً از مشاوره و درمان دکتر عارفی نهایت استفاده را ببرید.

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست) آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵ تلفن

    دکتر عارفی با سابقه ی هیجده سال و با گذراندن دوره فلوشیپ لیزر در آلمان، مدارک متعددی در ارتباط با ایمپلنت و جراحی های پیشرفته استخوانی را دریافت نموده هست. مطمئناً درمان به وسیله یک دکتر با تجربه مثل دکتر عارفی که با استفاده از روش لیزر و سرعت انجام کار که قدر وقت ارزشمند شما را می داند و با تکنیک های به روز رضایت خاطر شما را فراهم خواهد کرد.

    *آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵

     

    تلفن تماس و مشاوره: ۰۲۱-۲۲۸۹۴۲۴۶-۴۷

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه (پریودانتیکس):

    لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

     بیماری های لثه به ۲ علت به لثه، استخوان و ریشه دندان ها آسیب وارد می نمایند.

    دلیل اول

    ضعف بهداشت محیط دهان شخص و در نتیجه فعال شدن و نفوذ میکروب ها، عامل بیماری به داخل شیار لثه و سپس تخریب و تحلیل استخوان و نهایتا لق شدن و از دست رفتن دندان یا دندان هاست.

    دلیل دوم

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست) آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵ تلفن

    ابتدا شخص با اعمال فشار زیاد فکی و عضلانی روی دندان ها که به آن پارافانکشن می گویند و می تواند در خواب یا بیداری اتفاق بیفتد و خود شخص متوجه فشار و سایش شدید دندان های خود نیست، ولی این فشارها که بسیار فراتر از میزان تحمل ریشه دندان هاست به استخوان اطراف انتقال شده است و استخوان جهت تمرکز مقاومت در بخش زیرین خود در قسمت تیغه های دور دندان ها تحلیل می رود و با تحلیل رفتن استخوان پایه لثه ضعیف می شود و لثه از ریشه دندان جدا شده است و شیار عمیقی بین لثه و دندان تولید می شود و در این وقت میکروب های بیماری زا وقت پیدا می کنند که به عمق این شیارها نفوذ کرده و عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن را به وجود می آورند.

    دکتر عارفی: لیزر های نسل تازه پاسخگوی نیاز های درمانی بیماران

    لیزر در دنیای دندانپزشکی چه کاربردی دارد و چه کارهایی را می توان با آن انجام داد؟

    لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ جهت دندانپزشکی

    لیزرها سال های زیادی است که در دندانپزشکی معرفی شده است اند ولی هرکدام از انواع این لیزرها یک سری مضرات و نقطه ضعف هایی داشته اند که جهت سلامت محیط بدن خوب نبوده اند یا جواب های خوب را جهت آن روش مداوا نمی داده هست. در یک ده هی اخیر لیزرهای جنریشن یا نسل تازه آمده اند که این ها می توانند پاسخگوی خواسته های درمانی باشند.

    در ابتدا لیزرها به عنوان یک تیغ جراحی کار می کردند، یعنی نور لیزر می توانست بافت ها را برش دهد و این فقط مثل یک تیغ کمک کننده بود. این عنوان بیست سال در آمریکا قدمت دارد البته کارایی خیلی جدی در روش های درمانی نداشت. به طور مثال اگر جراحی می گفت که من با لیزر به جای تیغ یا اسکالپل می برم، آن کار را می کرد و بعد لیزر کنار می رفت و بعد روش های مکانیکی جراحی، عمل می کرد. ولی امروزه روش های تازه لیزری علی الخصوص روش لنپ یا LANAP  که خیلی در آمریکا و کشورهای اروپایی روی آن ها فعالیت می شود.

    در بیماری های لثه نخستین اتفاقی که می افتد جدا شدن لثه از مکان یا پوزیشن نرمال خودش است و این باعث می شود که لثه مرتب رو به اضمحلال رود و اوضاع آن بدتر شود. سال ها است که آنتی بیوتیک ها به صورت ژل، نوار، روش های جرم گیری زیر لثه مرسوم هستند ولی این ها هیچکدام روش صددرصد آنتی باکتریال نمی دادند و باز هم پانزده تا بیست درصد از میکروب های بیماری زا آنجا باقی می ماند.

    دکتر عارفی: لیزرها می توانند یک آنتی باکتریال صددرصد باشند.

    نتایج تحقیقات نشان داده است در مکان هایی که نور لیزر تابش داده شده است است نور لیزر توانسته است میکروب ها را به طور کامل از آنجا دفع کند. بنابراین یک محیط ایده آل جهت چسبندگی های مجدد لثه به حالت طبیعی ایجاد می شود و در این روش اصلاً جراحی وجود ندارد و از تیغ، چاقوی جراحی، روش های کنار زدن لثه، خونریزی های زیاد، بخیه زدن خبری نیست. در اغلب موارد حتی نیاز به تزریق های بی حسی هم ندارد.

    امروزه روش لپیپ LAPIP  برای ایمپلنت آزاد شده است از لثه استفاده می شود در این روش تابش لیزر باعث از بین رفتن کامل میکروب ها می شود و آنجا یک لثه نسبتاً نرمالی می ماند جهت اینکه ایمپلنت بتواند تا مدتی که تحت نظر است باقی بماند.

    دکتر عارفی: لیزر و درمان لبخندهای لثه ای بدون تراش:

    خیلی از افراد دارای لبخندهای لثه ای هستند که به آنها گامی سمایل می گویند. که این مورد هر لحظه در قشنگی افراد خیلی تأثیر داشته است  و امروزه لیزرها می توانند بدون اینکه اشخاص مجبور باشند دندان ها را عوض کردن یا تراش دهند یا آسیبی بزنند، جهت اینکه بتوانند فضایی که از لثه موجود است را برداشت کرد خیلی از این لثه های با ارتفاع بلند را به وسیله لیزر می توان کوتاه کرد و این یک روش قشنگی خیلی خوب است که امروزه استفاده می شود و خیلی ساده است.

    دکتر عارفی: لیزر و عوض کردن رنگ لثه:

    امروزه چون اثر لیزرها بر روی استخوان ها خیلی امن و مطمئن هستند به وسیله لیزرها تمام رنگدانه ها یا ملانین لثه برداشته می شود و لثه به حالت صورتی رنگ و طبیعی برمی گردد که تأثیر زیادی در قشنگی دارد.

    دکتر عارفی: لیزر و نگهداری دندان های شکسته و زیاد کردن طول تاج:

    هنگام شکستن دندان ها به خاص به صورت طولی بیماران دیگر دلواپس از دست دادن دندان خود نیستند عمل زیاد کردن طول تاج یا کراون لنتنینگ با لیزر انجام می شود.. امروزه لیزرها در یک عمل و در سریعترین وقت ممکن این کار را جهت بیمار و بدون نیاز به جراحی های متعدد انجام می دهند چون لیزرها می توانند استخوان را هم کاملاً به حالت خیلی امن عوض کردن دهند. روش زیاد کردن طول تاج یکی از کارهایی است که لیزر خیلی به آن کمک کرده است.

    دکتر عارفی: لیزر و بر طرف کردن شکستگی:

    هنگام شکستگی دندان بخش شکسته دندان را می توان از زیر لثه خارج کرد. یعنی حتی اگر کنار استخوان هم شکسته باشد در خیلی از موارد ما می توانیم مقداری از استخوان را با لیزر و با تابش نور لیزر برداریم و بعد لثه می تواند پایین تر از قطعه شکسته برود تا بتوان آنجا را ترمیم کرد.

    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست)

    آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک ۳- طبقه ۲ واحد ۲۵

    تلفن تماس و مشاوره: ۰۲۱۲۲۸۹۴۲۴۶ – ۰۲۱۲۲۸۹۴۲۴۷

    واژه های کلیدی: دندانپزشکی | دندانپزشک | بیماری ها | استفاده | استخوان | میکروب | مشاوره | بیماری | دندان | جراحی | درمانی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • خرید کتاب های گوارش از آمازون
  • خرید کتاب های دوره های خلبانی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • خرید کتاب های فشن از آمازون
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>